Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek manapság?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem is igazán kérdésként írom ki, csak eléggé megviselt a dolog, így kiakarom adni magamból.

Szóval a lényeg az, hogy megismertem egy lányt, aki nagyon megtetszett nekem, így elis hívtam randizni amire igent is mondott. Elkezdtünk beszélgetni nap mint nap és közben igyekeztem elhívni ha láttam valami jobb programot. Heteken át vártam, hogy hátha egyszer nem lesz valami kifogása de egyszer se mentünk el sehova. Igazából még mindig beszélünk, de már tudom, hogy ennek úgyis mindegy, megint csak felültem ennek a beetetésnek. Csak szivat mert gondolom jólesik neki az, hogy valaki figyel rá.

Ez már nem az első eset, hogy így járok, már egyszer eljátszották ezt velem ,akkor is csak vártam vártam hátha. Igazából azzal nincs is baj, hogy nem lesz belőle kapcsolat, csak nem értem manapság miért csinálják ezt a nők? Miért kell igent mondani, ha utána EGYSZER nem képesek eljönni valahova. Mert ha utána leráz, akkor ok, így jártam, de ez. Miért nem lehet akkor egyből azt mondani, hogy figyi, bocs, de nem akarok ismerkedni. Miért kell megszivatni a másikat? Megint elpazaroltam heteket, meg még lehet párat elfogok, mert túl jófej vagyok ahhoz, hogy elküldjem a fenébe és így várok, hogy még meddig irogat. De megint csak egyre inkább hülyét csinálok magamból.

Manapság tényleg csak ennyit számít egy másik ember? Tényleg ennyire nem lehet korrektnek lenni? 23/F

2018. nov. 17. 09:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Mert megtehetik, erre kondicionálják egymást, és a médiából is, hogy nekik JÁR ők MEGTEHETIK, JOGUK VAN hozzá.

És igen, tetszik nekik hogy figyelsz rá, hízik az egojuk, nagy önbizalommal randiznak az álompasival, akitől várják a szép életet.

2018. nov. 17. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Pár alap dolgot nem tudsz. Egy nő után nem fut egy férfi. Nem adja jelét annak, hogy ő az első az életében. Nem hívogatja, nem üzenget neki.

A csalódások elkerülése végett: attól hogy tetszik egy lány, az nem azt jelenti hogy van is esélyed nála. Jól jön az önismeret, tedd fel a kérdést magadnak, hogy miért lenne jó választás annak a lánynak, ha veled járna. Persze a mai embereknek az egészséges önértékelés ismeretlen fogalom, helyette beégették az agyukba hogy minden lehetséges és minden JÁR nekik.

Egy csinos lány nagyjából bárkit az újja köré tud csavarni, mi benned az a pozitív dolog, amit más nem nagyon tud megadni neki? Farokméret, szedett szemöldök, a térdénél kiszakított nadrág, nyálas szöveg sajnos nem sokat dob, ezt el kell fogadnod.

2018. nov. 17. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Van még minimum 1 de reálisan 2-3pasi aki fűzi. Abból nem te vagy az alfa hím. Az alfa hímmel fog összejönni,ti pedig csak szolgák vagytok(szolga dolga nyalás). Örülj,hogy anyagilag nem használ ki.
2018. nov. 18. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
3-as. Igen, ez így van. Én is azt tapasztaltam, hogy ha ismerkedem, állandóan +3-5 férfi van még a képben. Eljönnek a nők, de annyira látszik hogy csak pofavizit az egész. S szemedbe mosolyog, de látszik hogy unja az egészet, hiába vagy humoros, érdeklődő, intelligens stb.
2018. nov. 18. 22:30
 5/12 Yoda m. ***** válasza:
32%

Tisztelt Kérdező! (Aki választ nem is nagyon vár..)

Az előbbi két válasz eléggé jól körülírta az állapotot, ami uralkodó, Téged is beleértve.

Nekem egy történet jutott eszembe:

A falu plébánosához betéved egy lány, keseregve panaszolja a helyi "lélekgyógyásznak", szinte sírva:

- Óhhhh plébános úr, miért van az, hogy nem tudok már mióta boldogságra lelni? - Mire a jóember felvont szemöldökkel, mintegy kérdő tekintettel válaszolta: - Mond csak lányom... hol van az előírva, hogy neked boldognak kell lenned? -

Hát... valahogyan így tekintsd magad, amikor úgy érzed, hogy nem jól működnek a dolgok körülötted.

Olyanak az emberek és olyannyira változatosak a Nők, amilyenek csak lehetnek... Mindenkivel másképp bánnak.

Legelőször tedd fel magadnak a kérdést: - Vajon én milyen vagyok, mit látnak meg bennem, ami okán cserben hagynak... vagy mit nem látnak meg bennem, amit esetleg hiányolnak, amilyennek kéne lennem?

És hát egyáltalán nem biztos, hogy benned van a hiba... Legfeljebb annyiban, hogy elsőre rákattansz arra a lányra, aki neked megtetszik. Ugye? De akkor még csak a külsejét láthatod persze... hogy mi van belül, az mindig csak utóbb derül ki. S akkor kiderülhet, hogy nem is az eseted. De én azt mondom, ne bánd! Senki nem lehet tökéletes. Se a lány, se Te, se senki. Viszont, amin/akin tudsz változtatni, az Te magad vagy, s nem pedig a lány...

Erre gondolj, s fedezd fel önmagad. Ha ezt kitartóan teszed, később meg fogsz lepődni, micsoda különbségek vannak fiúk és fiúk között is. Sőt, saját korábbi önmagadra is furcsán tekintesz majd... : - jéééé... ez voltam én? -

Az ERŐ legyen Veled utadon!

/A boldogság nem kiváltság, vagy adomány, azért bizony meg kell küzdeni!/

2018. nov. 18. 22:46
 6/12 Yoda m. ***** válasza:
56%
Elnézést... az összes eddig elhangzott válasz helytálló...
2018. nov. 18. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

"csak szolgák vagytok(szolga dolga nyalás)"

Ugye azért nem sok nő tekint ilyen jellegű szolgaként a férfiakra?

2018. nov. 18. 23:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt az egészet ne erőltesd. :)

Ha megneszeled, hogy valaki ki akar használni, akkor lépj le. :) F

2018. nov. 19. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenki egyetért mindenkivel,mindenki lepontozva....:))
2018. nov. 19. 14:54
 10/12 Yoda m. ***** válasza:

"Manapság tényleg csak ennyit számít egy másik ember?"

Tudom, nem vigasztal, de létezik ennél sokkal rosszabb is, amikor és akinél egy fabatkát sem számít a másik ember, mármint nem csak a becsülete, de az élete.

"Tényleg ennyire nem lehet korrektnek lenni?"

De lehet, csak azzal a Nővel, emberrel még nem találkoztál össze. Igyekezz, hogy rajtad múljon, s ne pedig a szerencséden.

Ne csinálj hülyét magadból! Legyél már egyszer NEM JÓFEJ, s küld el a fenébe! Próba, szerencse. Ki tudja... lehet, hogy pont erre bukik a csaj... a határozottságodra, a szókimondásodra! Magyarul a nyers őszinteségedre. Sokszor a lányok sem őszinték, de a fiúktól meg elvárják, hogy azok legyenek. No, ez nem az a bizonyos egyenrangú kapcsolat akarna lenni... Valakinek el kell kezdenie őszintének lenni egy alakuló kapcsolatban! Hát legyél Te a Valaki!

Ami a mai lányokat illeti, azt vettem én is észre, hogy szeretnek több lovat megülni, több tűzbe tartani a pálcát... mert majd csak kibukik az, aki neki a legmegfelelőbb. (vagyis az alfa-hím) Ők azok, akik mindenki másnál többre értékelik magukat... mert, ahogyan régebben mondták: "Bögyös, faros, kalácsképű", szóval "bombázónak" hiszik magukat. Külsőre lehetnek is... De szintén Ők azok, akik még bizonytalanok, mit is, vagy KIT is akarnak, akarjanak. Még fogalmuk sincs, mi lenne nekik a legjobb. Ezért is próbálkoznak be több pályán akár egyszerre is, s teszik próbára a "hím"-ek türelmét is sokszor. Mert úgy vannak vele:

- Értem meg kell a "tökösöknek" küzdeni, én annyira szép és jó vagyok... hmmm - (hogy oda ne rohanjak) és bájolognak fűvel-fával...

Ez van. De a döntés a Te kezedben. Hogy kivel is állsz szóba. Egy szépség-királynővel, vagy egy olyan valakivel, akinek Te is megfelelsz úgy mindenestül, ahogyan vagy.

Egyetlen probléma, hogy az ilyen lányt keresni kell! Magától, csak úgy véletlenül nem fog az utadba tévedni.

Az ERŐ legyen Veled!

2018. nov. 19. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!