Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon miért ilyen bunkók a nők?

Figyelt kérdés

Megszakadnának, ha legalább annyit válaszolnának, hogy "bocs, nem vagy az esetem" ?

Persze tisztelet a kivételnek (ha van olyan).

2018. nov. 16. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha emiatt lebunkózod őket, mi lenne, ha nemet mondanának?
2018. nov. 16. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Párkapcsolati szempontból a nők vannak úgy 90%-os előnyben. Ezért.

A tárkeresők többségére meg amúgy is pasik regisztrálnak a nőknek nem kell.

Nézd meg a nemek arányát. (18-30-ban. Nem 50-50 lesz.)

Letapintanak 1-et nagy ügy, 1.000 másik van a helyére / nő.

2018. nov. 16. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Legutóbb azért nem válaszoltam valakinek, mert nem vagyok előfizető, és elfogyott az ingyenes felhasználóknak a rendszer által biztosított havi 7 ingyenesen küldhető levél, ez a 7 levél nem sok, korlátlanul csak a legmagasabb szintű előfizetőknek küldhetek üzenetet, akinek nem válaszoltam, az nem tartozik közéjük, tehát a rendszer blokkolta, hogy írhassak, e-mail elérhetőséget meg nem adott, hogy esetleg ott reagáljak.

Szóval ha elkönyvel bunkónak azért, mert nem reagáltam rá a rendszer korlátai miatt, akkor igazából ő a hülye, amiért nem olvasta el figyelmesen a rendszer használatának a feltételeit, korlátait, és nem figyelte, hogy én milyen típusú felhasználó vagyok. :-)

2018. nov. 16. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Hölgyeim, kicsit képzeljétek magatokat a férfi helyébe. Azzal, hogy jelezte az ismerkedési szándékát (akár egy sima ctrl+c ctrl+v levéllel), már tett egy lépést. Ha még csak egy elutasítást sem kap, az nagyjából annyit jelent, hogy még erre sem tartjátok méltónak. Ez a normál életben máshogy van. Ha kezdeményez de lerázzátok, azzal már kapott egy egyértelmű visszajelzést.

A másik oldalról viszont teljesen érthető, hogy minden levélre nem lehet válaszolni és ezt nem is lehet elvárni senkitől sem. Ráadásul egy csomó olyan levél van, amire valóban nem érdemes egyetlen pillanatot sem áldozni, mert alpári, bunkó stílusban íródott vagy egyértelműen csak a szex a cél. Viszont vannak azok a típusok, amelyeken érződik a bele fektetett energia, csak épp az írója nem jön be valamiért. Itt kompromisszum lehetne az oldal üzemeltetőitől egy (akár előre megírt ctrl+c ctrl+v típusú) elutasító üzenet, amit válaszként megkapna a levél írója. Ezt csak egyszer kellene megírni, vagy akár előre legyártott sablon szöveg is lehetne, amit csak egy kattintás lenne elküldeni. Nektek nem lenne plusz idő, a levél írója meg legalább nem azt érzi, hogy levegőnek nézik (mert a legtöbb esetben ez a probléma).

2018. nov. 16. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
Kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha mondjuk egy évig senki nem írna egyetlen levelet sem, egyik nőnek sem a társkeresőkön, sőt még a való életben is keresztül néznének rajtuk a férfiak. :D Vajon visszavennének a nagyképűségükből és lejjebb ereszkednének a föld közelébe? :) F
2018. nov. 16. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Aztán hogy bírnátok egy évig luk nélkül, utolsó.
2018. nov. 16. 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
18: Tobb, mint valoszinu 17-es meg soha nem volt lyuk kozeleben max fizetosnel igy nem esne nehezere kibirni.
2018. nov. 16. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
86%

En mar nem vagyok fent egy tarskereson sem, mert csak elvesztegetett ido, de amikor fent voltam, irtam pasiknak.

Eleg soknak.

Aki bejott, es vette a faradtsagot, hogy kitoltse a profiljat es nem csak annyit irt, hogy "nem vagyok jo ebben, ha erdekellek, kerdezz"

Egyetlen egyszer nem kaptam valaszt.

Arra gondoltam, hogy milyen bunko, hogy nem jelez vissza? Nem. Csak arra gondoltam, hogy kar, mert szivesen megismertem volna, de biztos volt aki jobban tetszett neki.

ENNYI!

28L

2018. nov. 16. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

Én nem társkeresőzöm, de egy barátnőm elkezdett. Ezt láttuk. Feljelentkezés után jön 10 levél. Ebből:

- 2 vállalhatatlan helyesírású, konkrétan nem lehet érteni, mit ír. Erre mit válaszoljon? "Vegyél egy helyesírási szótárt, kisfiam?"

- 4 pervez / szexuális kérdést tesz fel, pedig le van írva a lány apján, hogy komoly kapcsolatot keres

- 3 kiesik a szűrőkből, ami meg van adva

és van 1 normális.

Aztán emiatt feladta, mert ez neki is időpocsékolás... és aztán gondolom, jöttek még neki levelek...

Szóval: nem éri meg a befektetett energiát az, hogy minden levelet elolvasson, mindenkinek válaszoljon, még annak is, aki egy gyökér... meg hát neki is 24 órából áll egy nap, nem tud ott lenni 24/7 válaszolgatni.

2018. nov. 17. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!