Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan nő akinek fogok kelleni hosszú távra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok de nem volt még barátnőm. Az oka valószínűleg az hogy csendes személyiségem van és nem járok társága. Ami ugye nagyon megnehezíti a barátnő találást.

Ha valamikor megismerek egy lányt akkor fogok így kelleni hosszú távra? Keveset beszélek, kicsit érzékeny, visszahúzódó vagyok. Magas és vékony testalkatom van:/ de sportolok.

Szerintetek ilyen személyiséggel meg tudok valaha ismerni egy lányt?

Ha igen akkor hosszú fogok kelleni neki?

2018. nov. 15. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyomozd ki kenek kellenél
2018. nov. 15. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenki kell/ene valakinek. Kérdés, hogy ő kell-e majd neked és, hogy hosszútávon jó-e együtt.
2018. nov. 15. 15:23
 3/10 anonim válasza:
84%
Növeld az önbizalmadat tesó
2018. nov. 15. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Exem is ilyesmi, és nem emiatt lett vége.

Mostani párom is ilyesmi, boldogok vagyunk.

Tesóm is hasonló, nemrég született meg a babájuk.

Van pár hasonló személyiségű jóbarátom, legtöbbjüknek van kapcsolata (páran nem vágynak rá, nekik nincs)

100%, hogy létezik nő, akinek kellesz így. :)

2018. nov. 15. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Hol találhatnám meg?
2018. nov. 15. 15:55
 6/10 anonim válasza:
A válaszom az lenne hogy muszáj vagy kimozdulni ha akarsz valakit a fán nem teremnek csak legyél nyitott és hátha valaki felfigyel rád és különlegesnek talál!Próbálkozz vannak értelmes lányok csak rohadtul de kevés és kettőn áll a vásár!Am hosszú táv az manapság ritka sok a válás megcsalás stb bármi lehet az ok de ha megbecsülitek egymást akkor tarthat a kapcsolatotok életetek végéig is!Remélem ha csekélyen is de segítettem sok sikert!
2018. nov. 15. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Hol találhatnád meg? Pár példa az említettek alapján:

Az exemmel egyetemen ismerkedtünk meg, a párommal közös ismerősön keresztül (egy kedves barátomnak a rokona, épp nála volt, mikor beugrottam), tesómék angol tanfolyamon találkoztak, barátaim között vegyes, volt aki koncerten, buszon, futópályán, neten ismerkedtek meg.

Lényegében akárhol lehet ismerkedni. Csak kicsit nyitottnak kell lenni. :)

2018. nov. 15. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Persze. Elonyos testalkatod van meg sportolsz.

Az a leggazabb,amikor nem tudok szohoz jutni a fiu mellett. A mindenen megsertodesrol meg probalj leszokni. Az viszont akadalyozza az emberi kapcsolataid.

Ha tanulsz ott,ha dolgozot ott ismerkedj vagy utkozben vagy sport kozben.

N/36

2018. nov. 15. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
"Ha igen akkor hosszú fogok kelleni neki?" Nagyon nehéz a magyar nyelv neked?
2018. nov. 15. 18:12
 10/10 A kérdező kommentje:

9-es.

kihagytam hogy távon!

bocsánat!

2018. nov. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!