Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes ismerkedni hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni hosszú távú komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Van még egyáltalán olyan fiatal pasi aki először a lány lelkét akarja meghódítani nem a testét?
2018. okt. 27. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
GYK a legjobb erre
2018. okt. 27. 13:24
 2/9 anonim válasza:
Itt.
2018. okt. 27. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Természetesen akadnak, akik még értik a mondást: hiába szép egy tányér, ha belül üres, nem fogsz jóllakni.

Szerintem nem a hol a legfontosabb szempont. Hisz a könyvtárban is találhatsz elmeroggyant férfit, pláne, ha mondjuk egy halom pszichopatákról szóló könyv alatt leled meg, fennakadt szemekkel, csorgó nyállal :D

Viccet félretéve: Önön "szűrőd" lényegesebb a helynél.

2018. okt. 27. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Kamus
2018. okt. 27. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már magában annyira buta. Túlnyomórészt minden férfi egy kellemes kapcsolatot szeretne, csakúgy mint a nők. Ugyan az a cél.
2018. okt. 27. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen? Akkor miért mondja az összes jólkinéző h csak szexet akar, a csúnyák meg h tartós kapcsolatot??? ! Pfffff.
2018. okt. 27. 17:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves hatos, a csúnya nő is megszépül a megfelelő társ kedvéért. Mint ahogy a szép nő is képes megcsúnyúlni. Ez nagyon relatív.
2018. okt. 27. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezt kérdezem férfiként, mint a kérdező.

Az átlag társkereső tele van az olyan hölgyekkel, akik folyton elcsépelt, és béna célozgatásokat tesznek arra, hogy szexre vágynak, nem pedig komoly kapcsolatot keresnek.

Ha esetleg elejtem, hogy én nem kufircolni szeretnék elsősorban, hanem tisztességesen ismerkedni, akkor az átlag társkeresős csaj máris beskatulyáz életképtelenként :)

A legjobb szerintem fősulin, egyetemen, önkéntes munkák során ismerkedni.

2018. okt. 27. 19:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát végül a Tinder vált be.... abszolút tisztelettudó a srác, romantikus, nagyon szeretnivaló, figyelmes... szóval tényleg törődik a lelkemmel. Nos igen a szemétdombon is lehet gyöngyszemet találni!
2018. nov. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!