Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölött hogy tudom kideríten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött hogy tudom kideríteni, hogy egy 40 éves fickó csak szórakozik velem, az idejét múlatja, és azért udvarol, vagy tényleg, nagyon bejövök neki, és ezért nyomja kitartóan?

Figyelt kérdés
Hús-vér találkozásokról van szó, nem egy netes fantomról..
2018. nov. 15. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Használd arra, ami neked jó!

Te is alakítod a kapcsolatot, nem kell rá várni. Esetleg nyiss azzal, hogy megmondod, te mit akarsz, és ő ebben mennyire partner.

2018. nov. 15. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az előző válaszolóknak teljesen mindegy, hogy szórakoznak velük vagy sem, s tapasztalatlanok. Én amúgy figyelni szoktam a mondatait, s a válaszait is egy-egy kérdésemre.
2018. nov. 15. 14:25
 13/20 A kérdező kommentje:

12-es. Igen, és mit mondanak a mondatok és válaszok?

Kicsit bővebben?

2018. nov. 15. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Mit nyom kitartóan?

Ha sosem felejti el a szülinapod, keresi a társaságod akkor is ha te undok voltál, évek múlva is ugyanúgy érdekled mint legelőször.... akkor igen, bejöttél neki, fontos voltál neki. Csak neked is tenned kéne a másikért. Ahogyan az előttem levők írják, te is alakítod a dolgokat, nem csak ő.

2018. nov. 15. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és felőled érdeklődik... de nem azt kérdezi hol vetted az órád, hanem hogy hogyan érezted ma magadat, milyen napod volt, elfáradtál e... ilyesmi.
2018. nov. 15. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha elvileg van tapasztalatod, de nála nem tudod... Azt jelenti, hogy maga a pasi sem tudja mit akar... vagy nem akarja, hogy számodra egyértelmű legyen, vagy nagyon odavan érted és óvatos, vagy van családja. Vagy csak egyszerűen így is jó, meg úgyis jó... Potya p.na kötelezettség nélkül
2018. nov. 15. 17:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek hasznosak voltak. Nem volt köztünk semmilyen szex, és igen, valóban rólam érdeklődik, nagyon kedves, csak ez tart hetekig, aztán kétszer meg nem csinálja ugyan ezeket. Olyankor én sem vagyok túl közvetlen vele, mikor ő sem.
2018. nov. 15. 19:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Majd ha randira hív ès kibírja,hogy nem rögtön dobod le a textilt,hanem mondjuk egy hónap ismerkedès után,ès ha mèg azután három hónappal is ugyanígy tolja,az már valami.Amúgy meg az ösztönök többnyire jól súgnak.Ha óvatosságra intenek,lègy is az!
2018. nov. 15. 20:57
 19/20 Fish1 ***** válasza:

Ennyiből nehéz megmondani, minden helyzet más. Mi az, ami miatt úgy érzed, hogy szórakozik?

Ez visszavezethető -e egy korábbi csalódásodra, amiben csak szórakozott veled a hapsi?

2018. nov. 16. 05:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen, visszavezethető.

Azért érzem, mert néha nem szól hozzám.

2018. nov. 16. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!