Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha idősebb nő fiatalabb férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolatnal az esetek hány %ban hagyja ott a kor miatt később a fickó a nőt?

Figyelt kérdés

Vagy mindegy h hány evéssel jön össze a nő annál is benne van a pakliban? A vele egykorú is elhagyjatja vagy fiatalabbnal nagyobb az esély?

Vagy azert mennek szét mert a fickó családot akar a nő meg már nem?

2018. jún. 11. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha, 100 %.
2018. jún. 11. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
általánosságban véve biztos többször mintha egyidősek lennének. dehát minden eset speciális. attól is függ mekkora a korkülönbség.
2018. jún. 11. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az általam ismert idősebb nő-fiatalabb férfi felállásnál sokkal ritkábban volt szakítás, mint a fordított esetben. Azt látom, hogy ezek a kapcsolatok sokkal jobban működnek. Én is voltam ilyenben, mint fiatalabb srác és nálunk sem a kor miatt lett vége, hanem a távolság miatt.
2018. jún. 11. 22:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk 15ev korkulonbseg?

De a nő elkezd oregedni mikor a fickó meg friss.

Vagy élvezze ki a nő h adatott neki ilyen szerencse?

Vagy inkább attól függ h a 2szemyelyiseg hogy passzol?

2018. jún. 11. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Tapasztalatom szerint (sajat es ismeros baratnok is), az idosebb ferfiak kihasznaljak a fiatalabb lanyokat, a naivsagukat es a hiszekenyseguket... Ja es gyakran elfelejtik megemliteni, hogy az idosebb feleseguk/elettarsuk varja oket haza...
2018. jún. 11. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A haverom elvett egy 10 évvel idősebb gyönyörű nőt. 20 év házasság után félredugott, elváltak. Most van egy 17 évvel fiatalabb nője aki gyereket vár tőle.

Nem általános eset, de ha szétmennek a pasinak mindig jóval fiatalabb nője van. Nekem a második nejem 17 évvel fiatalabb az elsőnél.

2018. jún. 11. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a második férjem 12 évvel fiatalabb az elsőnél. Nálam 5 évvel.

Egyáltalán nem látszik semmilyen téren a korkülönbség. Nem mondok olyat, hogy örökké együtt maradunk, de hogy nem azért fogunk válni, mert én vagyok idősebb, az biztos.

Ismerek olyat, ahol a nő 8 évvel idősebb. Ők kölcsönösen csalják egymást orrba-szájba, mondhatjuk, hogy nyitott kapcsolatban élnek.

Egy házaspárt ismerek, ahol a nő 13 évvel idősebb. Ők már 20+ éve vannak együtt, a nő első házasságából született lánynál már unokák is vannak. Nem hiszem, hogy valaha válni fognak. Hangos szó se szokott lenni. A korkülönbség egyáltalán nem látszik rajtuk.

2018. jún. 12. 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Százalékot nem mondanék,de szerintem az esetek többségében előbb-utóbb problémát okoz a korkülönbség, nem mindig persze...
2018. jún. 12. 09:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké köszi! Én is úgy látom h szerethetik egymást, de ha a nő öregszik akkor a vonzalom megszunik, és a ficko más nők után fog érdeklődni.

Akkor a nő sétáljon el egy ilyen lehetőség mellett h ha mondjuk nagyon jó kapcsolatban vannak?

Vagy vállalja azt be h honapok évek kérdése és szetmennek és akkor. Még idosebben kell párt keresnie?

A vele egykoruakra sincs garancia h azzal nem lesz gondja vagy nem mennek szét.

2018. jún. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!