Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a kasszás csaj elég egyértelmű jeleket ad akár mikor látom?
Kerdezgeti hogy vagyok, nagyon sokat mosolyog, és megkérdezi finom e(az étel amit éppen összeszerkeztettem magamnak),
tehát magyarul egyértelmű legalább 80%ot adok neki hogy benne lenne, de mégis nehez
Most már tudom milyen suliba tanul, de azt nem volt merszem megkerdezni hogy lenne e kedve mászkálni valamerre?
Ha előtte nap szexelek egyet az segítene?
Ez hogyan mertékû vagányság hogyan fog megteremni?
"legalább 80%ot adok neki hogy benne lenne," Miben?
"Ha előtte nap szexelek egyet az segítene?" Miben?
"Ez hogyan mertékû vagányság hogyan fog megteremni?" Ennek mi az értelme?
Ezek rohadtul nem egyèrtelmű jelek-ez kedvessèg.Nekem is munkaköri kötelessègem úgymond az emberi hangnem,mègsem feküdnèk le mindenkivel,akire rámosolygok...
Hívd el randizni,ès kiderül minden!
JAJ istenem, meg mennyi ferfi fogja azt gondolni, hogy a kasszas/elado/baros/pincerno/stewardess odaig van ertuk???????
Ezekben a foglalkozasokban ALAP, hogy kedvesnek kell lenni a vevovel, es altalaban annyira unalmas, hogy barkivel elbeszelget az ember barmirol!!
Raadasul ilyen helyeken altalaban az alapjaraton beszedesebb lanyok dolgoznak.
Ha nem a kasszás Erzsi az, akkor hívd el egy kávéra!
Bár valószínű, hogy csak a munkakörből adódó kedvességről van szó, de legalább tisztában leszel a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!