Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen külsőt kellene elérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külsőt kellene elérnem ahhoz, hogy a nők maguktól kezdeményezzenek nálam?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Ez vicc akart lenni? Mert annak nagyon jó! :D

2018. nov. 14. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

ma 11:26

Miért lenne vicc? Az elöző kommentekből is kiderült hogy 1 nőnek ciki és égő a kezdeményezés,tehát gyakorlatilag nekik semmit nem kell csinálni.

2018. nov. 14. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Hol derült ez ki? Ketten is írtuk, hogy szívesen kezdeményeznénk, de A PASIK nagy része szerint ciki. Nem szerintünk.

Az meg számomra nagyon vicces, hogy sok pasi nehezebbnek érzi az egész életét, és azt gondolja hogya nők soha semmit nem tesznek, csak mert a legelső megszólítás általában a férfi reszortja. Ez legyen a legnagyobb problémád, erőfeszítésed az életben, őszintén kívánom!

2018. nov. 14. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Én tapasztalatbol tudok írni. Magas vagyok 184cm, jo kondiban vagyok de amugy nincs kockahasam meg ilyenek, göndör hajam van, kislányosabb arcom, nincs pattanásom szinte és stílusosan oltozkodom. Általában a fiatalabb, korombeli lányok szoktak nálam kezdeményezni, persze javarészt ezekből csak szex lesz. 18F
2018. nov. 14. 14:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Én is egy 185 centi magas, 93 kilós, kockahas nélküli, de izmos, széles vállú alkat vagyok. Néha megtörténik az, hogy rámköszön egy nő, de ismerkedési céllal nagyon ritkán jönnek hozzám.
2018. nov. 15. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!