Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan alakulnak maguktól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakulnak maguktól a dolgok?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm mondta már, hogy a kapcsolatok csak úgy alakulnak és nem kell erre rágörcsölni. Mindössze várni és élni a lehetőségekkel. Az esetemben erre nem igazán volt példa, az összes barátnőmet komoly próbálkozások árán sikerült meghódítanom, sok visszautasítást megélve. Közben pedig szeretnek velem lenni a nők (keresnek, sokat beszélgetünk és rengetegszer dícsérnek, idegenek is, hogy mennyire intelligens vagyok és tájékozott). Mindezek ellenére amikor lépek akkor elküldenek elég sablon szövegekkel. Ráadásul amikor a kemény arcomat mutatom akkor pedig nem is keresnek. Hogy is van ez? Válaszokat, tanácsokat szívese veszek. Sportolok és eljárok sok helyre, az elmúlt évben 15-20 lánynál próbálkoztam, de semmi eredmény. Nagyon lehangoló a helyzet. Nehéz is elfoganom a dolgot.
2018. máj. 11. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Aki jól néz ki és akinél sokan próbálkoznak, annak tényleg csak úgy alakulnak a dolgok, mert egyszerűen választ valakit, akit közelebb enged. Akinek nem jók az adottságai, nem keresett, annak nem fognak maguktól alakulni a dolgok.
2018. máj. 11. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem rengeteg pasi ismerősöm van aki kifejezetten intelligens és nagyon jól el lehet velük beszélgetni, de külsőleg viszont nem az esetem ezért párkapcsolatot mondjuk nem szeretnék tőlük.
2018. máj. 11. 17:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem én a dolgot, de itt a GYK-n átlagosnak mondtak teljesen ismeretlen emberek. Elvileg nincs semmi gond a külsőmmel vagy a stílusommal. Tényleg bele kell törődni a helyzetbe és dolgozni, szórakozni, valamint prostizni kell ha nem tartanak vonzónak a nők? Semmi kompenzálás...
2018. máj. 11. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi szürke kisegér és átlagosként jellemzi a többség, akkor neki valami extrát kell hoznia élőben.
2018. máj. 11. 18:14
 5/9 A kérdező kommentje:
A szövegem elvileg jó, sikerült is rövidtávon kapcsolatba kerülnöm pár lánnyal, de elhagytak mert nem jöttem be nekik eléggé.
2018. máj. 11. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Szóval rád untak, mert szürke kisegérnek találtak.
2018. máj. 11. 18:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Vannak céljaim, az igaz és sok a munkám, de aktív életvitelt folytattam akkor is (sőt a tenyeremen hordoztam a lányt). Természetesen nem drogozok és hányásig nem iszom, de így 25 felett talán ez nem is akkor bűn.
2018. máj. 11. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Ezzel mit szeretnél mondani?
2018. máj. 11. 18:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt, hogy mások sem élnek aktívabban a baráti körömben, mégis van barátnőjük. Engem meg meg se néznek a nők. Arra viszont van példa, hogy a drogos, alkoholista ismerősöm hetente új csajjal jár és még munkája sincs. Érdekesek ezek a dolgok, azt kell mondjam.
2018. máj. 11. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!