Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakulnak maguktól a dolgok?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm mondta már, hogy a kapcsolatok csak úgy alakulnak és nem kell erre rágörcsölni. Mindössze várni és élni a lehetőségekkel. Az esetemben erre nem igazán volt példa, az összes barátnőmet komoly próbálkozások árán sikerült meghódítanom, sok visszautasítást megélve. Közben pedig szeretnek velem lenni a nők (keresnek, sokat beszélgetünk és rengetegszer dícsérnek, idegenek is, hogy mennyire intelligens vagyok és tájékozott). Mindezek ellenére amikor lépek akkor elküldenek elég sablon szövegekkel. Ráadásul amikor a kemény arcomat mutatom akkor pedig nem is keresnek. Hogy is van ez? Válaszokat, tanácsokat szívese veszek. Sportolok és eljárok sok helyre, az elmúlt évben 15-20 lánynál próbálkoztam, de semmi eredmény. Nagyon lehangoló a helyzet. Nehéz is elfoganom a dolgot.2018. máj. 11. 16:38
1/9 anonim válasza:
Aki jól néz ki és akinél sokan próbálkoznak, annak tényleg csak úgy alakulnak a dolgok, mert egyszerűen választ valakit, akit közelebb enged. Akinek nem jók az adottságai, nem keresett, annak nem fognak maguktól alakulni a dolgok.
2/9 anonim válasza:
Hát nekem rengeteg pasi ismerősöm van aki kifejezetten intelligens és nagyon jól el lehet velük beszélgetni, de külsőleg viszont nem az esetem ezért párkapcsolatot mondjuk nem szeretnék tőlük.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem én a dolgot, de itt a GYK-n átlagosnak mondtak teljesen ismeretlen emberek. Elvileg nincs semmi gond a külsőmmel vagy a stílusommal. Tényleg bele kell törődni a helyzetbe és dolgozni, szórakozni, valamint prostizni kell ha nem tartanak vonzónak a nők? Semmi kompenzálás...
2018. máj. 11. 17:53
4/9 anonim válasza:
Ha egy férfi szürke kisegér és átlagosként jellemzi a többség, akkor neki valami extrát kell hoznia élőben.
5/9 A kérdező kommentje:
A szövegem elvileg jó, sikerült is rövidtávon kapcsolatba kerülnöm pár lánnyal, de elhagytak mert nem jöttem be nekik eléggé.
2018. máj. 11. 18:24
6/9 anonim válasza:
#5: Szóval rád untak, mert szürke kisegérnek találtak.
7/9 A kérdező kommentje:
Vannak céljaim, az igaz és sok a munkám, de aktív életvitelt folytattam akkor is (sőt a tenyeremen hordoztam a lányt). Természetesen nem drogozok és hányásig nem iszom, de így 25 felett talán ez nem is akkor bűn.
2018. máj. 11. 18:41
8/9 anonim válasza:
#7: Ezzel mit szeretnél mondani?
9/9 A kérdező kommentje:
Azt, hogy mások sem élnek aktívabban a baráti körömben, mégis van barátnőjük. Engem meg meg se néznek a nők. Arra viszont van példa, hogy a drogos, alkoholista ismerősöm hetente új csajjal jár és még munkája sincs. Érdekesek ezek a dolgok, azt kell mondjam.
2018. máj. 11. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!