Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen külsőt kellene elérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külsőt kellene elérnem ahhoz, hogy a nők maguktól kezdeményezzenek nálam?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Neked kell kezdeményezni.
2018. nov. 14. 09:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Manapság már a nők is kezdeményeznek egy nekik tetsző férfinél.
2018. nov. 14. 09:49
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
2018. nov. 14. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Erdekes en meg olyan ferfival nem talalkoztam akinek tetszett volna ha egy no kezdemenyez.
2018. nov. 14. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Inkább mit kellene csinálnod ahhoz, hogy leszálljanak a golyóid, és férfi legyél, nem?
2018. nov. 14. 10:03
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Én se! Régen próbálkoztam, de MINDEN pasi elhajtott, hogy nevetséges ha a nő nyomul.

Azóta max burkoltan próbálok közeledni, finoman utalásokkal, stb :D emiatt még sose szóltak be.

2018. nov. 14. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
En nem is probalkoztam vele soha, de mivel mindig inkabb fiutarsasagokban voltam igy csak elojott ez a tema, es kivetel nelkul mindenki nevetsegesnek tartotta ha egy no nyomul. Meg persze konnyuverunek bar azert rz eleg szar levezetes, hogy ettol valaki az lenne, de az teny, hogy szinte minden ferfi nagyon utalna ha a no kezdemenyezne.
2018. nov. 14. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
#4 es #6 os, akkor még nem találkoztatok velem. Szerintem nem gáz ha egy nő kezdeményez.
2018. nov. 14. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem is mondtam, hogy nincs ilyen, de ritka, mint a feher hollo. Es, hogy oszinte legyen nem is kezdenek olyan ferfival akit nekem kell elhivnom randira, mert masra se tudok gondolni, csak, hogy vajon o mindig ilyen mulya lesz, ha nem bir elhivni randira se?
2018. nov. 14. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:
8%

Miért könnyebb nőként élni?

Számba lehetne venni azt, hogy mennyi erőfeszitést kell tennie egy férfinak és mennyit egy nőnek. Szerintem ég és föld. A nőnek alap esetben nem kell megfelelnie, mert hogy az a férfi dolga, igy nekik annyival könyebb ez az egész, mert nincs külön rajtuk ez a nyomás, másik meg hogy férfiként hajtani kell azért hogy legyen nő. Nőknél ez a dolog le van sz.rva ugyan is nekik nem kell semmit csinálni, férfi dolga, na meg tudják hogy bárhol találnak bárkit, mert felfigyelnek rájuk.

2018. nov. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!