Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik bármilyen mód arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik bármilyen mód arra, hogy megszűnjenek a vágyaim a szerelemre, párkapcsolatra, nőkkel való érintkezésre?

Figyelt kérdés
Rengeteg csalódás után és egy újabb várható csalódás előtt állva kérdezem.. a fent említett dolgokra nagyon vágyom, de nem akarok rájuk egyszerűen vágyni... szeretném magamból teljesen kiírtani ezeket az érzéseket... létezik bármi ilyen pszichés kezelés, esetleg egy “hopsz még sem vagyok szerelmes- tabletta?”

2018. nov. 13. 23:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A kasztrálás elűzi a testi vágyat...
2018. nov. 13. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Én már annyit csalódtam hogy nem akarok senkit.
2018. nov. 13. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Engem is érdekelne egy módszer amivel meg tudom akadályozni, hogy ne legyen vágyam szeretetre és törődésre.
2018. nov. 13. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
brómos tea
2018. nov. 13. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Vttesd ki a gólyóidat !

Ha szarul nézel ki akkor 40 éves korodig is várhatsz még csökken a nemi vágyad! Mert nőt nem fogsz kapni csak pénzért !

2018. nov. 13. 23:06
 6/12 A kérdező kommentje:
A kasztrálásra már gondoltam én is de fizetőshöz még lehet járnék később..
2018. nov. 13. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem az én pasim vagy véletlenül, akivel ma szakítottunk, de egyáltalán nem akarok szakítani?
2018. nov. 13. 23:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: biztosan nem, senkim sem volt még életemben..
2018. nov. 13. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

A testi vágyak ellen a barátcserje javasolt. Nem véletlenül kapta a nevét, a szerzetesek használtak, hogy elnyomják a libidót. Most szinte bárhol be tudod szerezni, minden második nő szedi a kapszulát, aki nem esik teherbe. (Ha jó, ha nem jó.)

Ettől még a lelki késztetés meg fog maradni, mivel az ember társas lény. Szükségünk van társaságra, érintésre. A szexről könnyebb önkènt lemondani.

Ezért a magánzarka a legszigorúbb büntetés.

2018. nov. 13. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
én egy rosszul véget ért szerelem után már nem vágyom ilyesmikre
2018. nov. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!