Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz barátnőt találni rendes párkapcsolatra?
Szexre néha lehet találni lányokat, de normális kapcsolatra miért ilyen nehéz?
Leginkább neten próbálkozom, mert nem vagyok beszédes emiatt neten könnyebb, meg nagyobb az esélye, hogy a neten találok hasonló személyiségű lányt mint amilyen én vagyok. Már rég óta keresgélek, de nem találok barátnőd. De csak szexre meg lehet találni, néha néha...
De nekem barátnő kell!
22 éves vagyok.
"De csak szexre meg lehet találni, néha néha... De nekem barátnő kell!"
Napi kamu.
"Leginkább neten próbálkozom"
Ezért! A net sok mindenre jó, de barátnőt nem ott fogsz találni, gyakorlatilag bárhol több esélyed van. Legalábbis én amíg nem találkoztam valakivel élőben, addig nem tudom eldönteni, hogy akarok e bármit is az illetővel vagy sem. Személyesen már kb. egy pár perc után tudom, hogy semmit,csak szexet, vagy akár komolyabbat is el tudnék e képzelni az adott lánnyal. A neten meg vesződünk hetekig, hogy utána zsákbamacska módjára kiderüljön, h az adott lány passzol e hozzám, vagy sem. Ha veszed a bátorságot és élőben ismerkedsz rengeteg fölösleges idő és energiapocsékolástól kímélheted meg magad, mert eleve csak azokhoz a lányokhoz fogsz odamenni, akikhez legalább alapból vonzódsz.😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!