Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legnehezebb a (netes) társkeresésben?
Hány évesen, mióta vagytok egyedül, és milyen módon próbáltok párt találni?
Irreális elvárások, komolytalan szándék, vonzalom teljes hiánya, agyonretusált képek... ezeket tapasztaljátok Ti is leggyakrabban?
32F
#19 vagyok.
Valakinél biztos beválik ez a sablonozás, én kerülöm minden formáját. Azért is, mert ha már eleve egy sablonnal nyitok, az az egész kommunikációra rányomja a bélyegét. Ha ipari gyártósor-szerűen nyitok, már én magam sem érdeklődök az egész iránt, így abból jó eséllyel tucat-beszélgetés kerekedik.
Az nekem gyakran bevált, hogy amikor egy lány profilképén valami nagyon karakteres dolog szerepel, pl. egy tigrist ölel, vagy egy űrruhában áll, és láthatóan azért tette ki a fotót, hogy érdekessé tegye magát, még véletlenül sem arról kezdek beszélni, hanem valami sokkal apróbb részletről, ami mindenki másnak elkerüli a figyelmét. Ugyanilyen szabály, hogy egy ultracsinos lánynak tilos a szépségét méltatni, mert mindenki ezzel szekálja, és már a könyökén jön ki. Sokkal meglepőbb neki, ha teljesen természetesen, egyenrangúan, barátságos flegmasággal írok rá, mintha leborulnék a szépsége előtt.
Emellett a saját reglap is fontos. Az önirónia, a jó fogalmazás és helyesírás, az érdekesen fotózott, néha megdöbbentő képek megtízszerezik a válaszolási esélyt. Sokkal inkább, mint a rongyrázás bármilyen anyagi javakkal, pozícióval vagy diplomákkal.
Nekem a legnehezebb hogy idegenböl ismerösse vàljon.
Pl hiaba chatelünk talalkozunk, formularis tarsalgas, szexre is füzi az agyam, progik etc, mégsem tudom ki ö, mit csinal hol van mikor elköszönünk, elkepzelhetetlen a lakhelye munkaja köre baratai, tippem nincs arrol se micel telik altalaban az esteje, magyaran ez huzodik el olyan irdtlan sokaig hogy közöm sincs tulajdonkeppen hozzà egy vagyok a netröl en is neki az ezer masikbol.
Ez nagyban lenullaz erzelmileg semmit nem erzek az egadta vilagon, nem varom ha hiv, nem hianyzik, es forditva a masik oldalrol is ez a tapasztalatom azaz ha megirom hogy hagyjuk inkabb, lazan oke minden jot szia a vàlasz.igy egyszerüen. Ilyenkor irja alà tulajdonkeppen azt hogy nah jol ereztem egy vagyok az ezerböl.
Az egész kb 2 éve vagyok egyedül.
Hiányoznak a személyes gesztusok mindenki fél vagy csak szórakozik kb ilyen oldalon feladtam a keresést . De sajnos ebben a korban a java oda van vagy nagyon összetőrték sajnos . Szórakozóhelyre nem járok úgyhogy valami jó hobbi a szabadban . 33f
De a javaslatom egy próbát megér veszíteni valód nincsen.
#21 vagyok.
A #22 által megfogalmazott "falbontás" legjobb módja, főleg ha valaki nem nagy dumás vagy lenyűgözően sármos/csinos, ha valami közös tevékenység adja a randevú alapját. Pl. egy kirándulás, sport, valamilyen esemény, ahol nem egymást kell bámulni egy asztalnál, hanem van külső ingerforrás is, és maga a környezet és a haladás is oldja a feszültséget, amit az ismeretlenség és a lámpaláz okoz.
Én sokat randevúztam már mindenféle netes helyről, és ha nem is mindegyikből lett nagy szerelem, általában jól elbeszélgettünk, röhögtünk, filozofáltunk, sétáltunk, és ha nem jöttünk be egymásnak, azt sértés nékül hoztuk egymás tudtára. És eddig egyetlen alkalommal sem hoztam fel a szexet a nőkkel. Ha eljön az ideje, úgyis magától fog történni minden, azt érezni lehet a helyzetből. A nyomulás általában inkább ellenszenvet és menekülést vált ki.
Na kérdező, látom még aktuális a téma.
Próbálok pár tanácsot adni, hátha megfogadod. Én is 20as éveim közepén járó nő vagyok, mondhatni rengeteg online társkeresős tapasztalattal. Ahogy az egyik válaszoló írta, ezt nem lehet évekig csinálni,mert egy idő után kiégsz és ezt a másik nem megérzi. Én minden szingli időszakban regisztráltam, 2-3 hónap keresgélés után 'kiégtem', töröltem magam, majd újabb pihi után visszaregisztráltam. A pihenés alatt pedig csakis magammal foglalkoztam, edzettem,kirándultam, olvastam, akár társkereső könyveket is. Ha jelenleg te is kiégve érzed magad, akkor tarts most pár hónap pihenőt. Nagyon megterhelő tud lenni ez a folytonos keresgélés, megfelelni akarás.
Aztán ha ez megvan, akkor csinálj egy jó profilt. Sok képpel, amiken csak te vagy, haverokkal pózolósat ne. Lehetőleg ne tükrös szelfiket, ne autóban pózolóst és főleg ne olyat,amin egy nő is szerepel (tudjuk,hogy testvér vagy haver, de akkor sem).
A képek lehetnek hobbival kapcsolatos képek, háziállattal, utazás közbeni képek. Ha nem vagy biztos bennük, akkor kérd meg egy nő ismerős segítségét (én már segítettem ismerősnek előnyösebb képeket válogatni, kb 5x több matche lett).
Aztán valami vicces bemutatkozás.
Lányokra ne írj rá sablon önéletrajzszerű szövegekkel,mert az azonnal törlés, olvasás nélkül. Se ctrl v ctrl c üzenetek, azt sem olvassák el. A milyen volt a hétvégéd is sablon, elég kellemetlen egy vadidegennek elmagyarázni a hétvégédet, szóval ebből max egy 'jó volt köszi'lesz.
Az a legjobb,ha valami személyes, humorosat írsz neki, ami általában egy kérdés is egyben,mert arra 'muszáj' válaszolnia. Próbálj meg utána ne sablon kérdéseket feltenni, pl mit dolgozol, hány tesód van és társai, hanem inkább hozz fel egy érdekes témát. Aztán 1-2 nap chatelés után egyeztessetek randit, tovább nem érdemes húzni az időt. Én ezekkel a technikákkal vagyok 2 éve együtt a Tinderen megismert párommal.
Ha esetleg kéne még pár tanács, akkor nyugodtan írj privátot.
Idősebb nőként néha benézek egy chatelős társkeresőre.
Én nem kezdeményezek csevegést sohasem.Sokkal fiatalabbak írnak rám. Néha belemegyek egy ilyen beszélgetésbe de 90%-ban inkább nem. Nős férfi minden mennyiségben. Meg sok a tahó. Például: Megkérdezi: Független vagy? Én is visszakérdezek. Írja nős de van egy nagy farkú házibarátjuk. Kiléptettem rögtön. Meg sok a lelki sérült, fusztrált: Kéri a képet. Mondom: beszélgessünk elöbb kicsit. Erre a legmocskosabb stílusban elmond mindennek. Egy ilyen után aztán egy hétig nem megyek fel. Persze kellemes csevegésben is van részem. A lényeg nem szabad komolyan venni vagy erre alapozni. Időtöltésnek, amikor az ember értelmesebb tevékenységhez fáradt, akkor akár szórakoztató is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!