Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a legnehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a legnehezebb a (netes) társkeresésben?

Figyelt kérdés

Hány évesen, mióta vagytok egyedül, és milyen módon próbáltok párt találni?

Irreális elvárások, komolytalan szándék, vonzalom teljes hiánya, agyonretusált képek... ezeket tapasztaljátok Ti is leggyakrabban?

32F

2018. nov. 13. 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%
A férfitöbblet abból adódik, hogy egy csomó kapcsolatban lévő/házas férfi is fent van társkeresőn. A legnehezebb benne meg az, hogy nem arra használják, ami a nevében is van, hogy társat keressenek, hanem alkalmi d.gast. Egy idő után meg elmegy a türelmed.
2018. nov. 29. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
62%

nő vagyok, én rövid ideig voltam fent társkeresőn, mert nagy csalódás volt, élőben meg pont összejött valaki, akivel azóta is együtt vagyunk.

szóval nekem az volt pl. a kiábrándító, hogy nem személyes üzenettel jelentkezik be a legtöbb férfi, hanem ctr+c ctrl+v mindenkinek ugyanazt írja, kb. minden nőre ráír ugyanazzal a szöveggel. Nekem olyan kellett volna, aki azért engem akar, és nem akárkit.

Elég jó kis bemutatkozószöveget írtam, amire voltak érdeklődők, viszont nem akartam a képeimet nyilvánosan föltenni, szóval csak olyanokkal osztottam meg, akikkel elkezdtünk írni egymásnak (és a legelején már mutattam a fotót általában). Én szerintem normálisan nézek ki, viszont a fotókat nem akartam photoshoppolni stb. szóval simán naturális fotókat töltöttem föl, és komolyan mondom, hogy 99% eltűnt, miután a fényképemet látták. Nem tudom, hogy mi volt a bajuk, mert nem voltam ronda a fényképeken, csak nem ezek az agyonfilterezett, csücsörítős fotók voltak, lehet, hogy ez volt a baj.

szóval nekem nagyon önbizalomromboló volt a társkereső, mert életben azért kapok sokkal több pozitív visszajelzést férfiaktól, meg hát látom, hogy bőven az elfogadható kategóriában vagyok, de ott meg tényleg mindenki eltűnt a balfenéken a fényképeim láttán.

2018. nov. 29. 21:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 évesen még soha egy randiig sem jutottam. Próbáltam baráti körben, egyetemen ismerkedni, 5-10 éve már ismerős csajt elhívni, utcán leszólítani megállóban idegent, Tinderen 2 éven át nyomkorászni, stb. Egy jó beszélgetést is csak ritkán sikerült elérnem, nem hogy randit. (31/F)

Utolsó: Nem tudom miért tűnhettek el, ugyan beszélgetés után nem, de tinder alapján el tudom mondani melyik nőket húzom balra, mert nem tetszik:

Csücsörítős mellkidobós: Ha ezzel kezdi, neki mindegy, csak férfi legyek

Kocsiban pózolós: Azt sugallja, hogy a kocsim és anyagi helyzetem a lényeg számára

Más hapsival pózolós: Ha ennyire sok férfi barátja van, mit akar tőlem?

Egyiptomi nyaralás, velence, tengerpart: Ugyanazt sugallja, mint a kocsis pózolás. Mindene a menőkézés és a lóvé

Zsebkutyát puszilgatós: Dr Szöszivel nem szeretnék randizni, köszönöm

Semmi nem látszik, csak hogy iPhone-al fotóz: Ugyanaz, mint a nyaralás és a kocsi

Ami bejön: Bögre teás, olvasós kép. Őszinte mosoly. Valamilyen "értelmes" tevékenység pl hangszeres játék, rajzolás közbeni kép

Különleges testi adottságok: Lehet akár egy ritka dolog pl természetes vörös haj, tökéletlenség (görbe fogsor, farkasfog, valami egyedi ami jellemző rá)

És ki van töltve az adatlapja azzal, mit akar, kit keres, stb.

Ha kicsit kilóg a tömegből és nem világjáró túrázó bulibáró, akkor már felkelti a figyelmem.

2018. dec. 13. 17:54
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
12es, ha előre feltöltöd azokat a naturális fotókat, rád se nagyon írtak volna. Vagyis de, 20-30 évvel idősebb férfiak, akiknek tök mindegy a külsőd, csak fiatalabb legyél nála, meg az iszonyatosan elhízottak (120+ kiló), még akkor is, ha te vékony vagy. Kb ennyi. A többi meg várja ott a csodát, hogy jelölgeti az insta csajokat.
2018. dec. 14. 10:34
 15/28 anonim ***** válasza:
72%

25 éves vagyok, 25 éve vagyok egyedül, csak társkeresőn próbálkozok (mivel társaságba nem járok).

A legnehezebb a netes társkeresésben az, hogy elküldtem 150 levelet és Tinderen lájkot nyomtam legalább 2000 (nem, nem csúsztam el egy nullával) nőre, és ebből valami ilyesmi statisztika lett.

-Tinderen ~15 pár, ebből 8-10 vissza sem írt (ezt magyarázza már meg valaki)

-az ország szó szerint összes társkeresőjén fent voltam és kb. mindenkire írtam már válogatás nélkül a korosztályomból; páran visszaírtak, hogy nem engem keresnek, vagy éppen hogy messze lakunk egymástól (bazeg, Magyarországon távolságról beszélni nem röhejes?!), a többség hallgatott

-aki visszaír, annak a legtöbbje 2 szónál többet egymás mögé írni képtelen

-3 randim lett (amúgy mind a sokat ekézett Tinderről) -> eggyel nem éreztem jól magam, egy rájött, hogy """távkapcsolatot""" nem akar (Szolnok és Pest közt nehéz távolságról beszélni), a harmadik meg kitalálta, hogy suli és munka mellett nincs rám ideje. eddig ezt az egy kifogást értettem meg

A társkeresőkön a nők komolytalanok és-vagy az egekben vannak az elvárásaik. Tény, hogy nem nézek ki jól és van rajtam úgy 15 kiló plusz is, de az egyszerűen nonszensz, hogy senkit ne érdekeljek, és nem is kis merítés alapján levonva a konzekvenciát.

2018. dec. 14. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:
Az,hogy olyan mint egy árverés. Kiteszi az árú magát. És elkezdenek rá licitálni. Ha van egy lány pl a munkahelyeden,de nem "hîrdeti magát"akkor szimpátia alapján összejösztök. Max 10 pasi hajt még rá. Neten 100-1000
2018. dec. 14. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

13-nak: nem az első kategóriás fotókat tettem föl, akkor még nem is volt ez a nagy instagram-láz, asszem 4 éve voltam fönt társkeresőn, akkor még okostelefonom se volt.

sima portrészerű fotók voltak, természetben, utcán, illetve volt alkotótevékenység közbeni fotó is.

14-es igen, szerintem igazad van. megnéztem akkoriban azokat a nőket, akiket díjaztak vagy nem tudom, hogy mondjam, az egyik ilyen oldalon van valami szépségverseny vagy mi, ahol hetente megmutatják, hogy kik kapták a legtöbb érdeklődést, és valóban szerintem kifejezetten a beállított fotókat díjazták a férfiak, és közel sem biztos szerintem, hogy a nők úgy is néztek ki az életben, vagy hogy egyáltalán jól néztek ki.

A legtöbb férfi valóban egy álomszerű nőre hajt, de ennek az álomnak nem sok köze van a valósághoz, mert senki sem tudja megugrani ezt a lécet, csak egy photoshoppolt fénykép.

2018. dec. 17. 19:38
 18/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Olvastam az eddigi kommenteket, debsok mindennel nem értek egyet.

Először is a lányok elvárják, hogy az üzenet személyes legyen, de nagyon jól tudják, hogy a srácoknak alig válaszolnak, tehát napi 20-30 lánynak kell írni ahhoz, hogy legyen randi és akkor az még csak egy tali volt, nem biztos, hogy lesz folytatás. Ez azt jelenti, hogy hetente min. kb. 100 levelet kell megírni, amit lehetetlen nem copy-zással megoldani, másrészt a lányok sok esetben ki sem töltik az adatlapot, így elég nehezen lehetne személyes email-t küldeni.

Én anno még jó arányt értem el, 20-30-ból volt 2-5 randi. Volt olyan lány, aki nekem nem jött be, volt olyan akinek én nem, de volt onnan is kapcsolatom, szóval meg lehet oldani. A lényeg, hogy mikor elküldesz kb. 50 levelet és válasz nincs vagy semmitmondó, akkor át kell értékelni és változtatni kell, mert te lehet, hogy jónak tartod, de ellenoldalról lehet vele probléma. Legtöbb esetben az a baj, hogy sok mindent akarsz besűríteni egy rövid szövegbe, ezért ellentmondásos lehet, ami bizonytalanná tesz és ezt megérzik, ilyen meg nem lell a nőknek.

Első levél max. pár soros kell legyen, úgysem olvassák végig, meg elsőre senkit nem érdekel az egész életed, mindent nem kell leírni magadról, mert egyrészt benne van az adatlapodon, másrészt utána már nem lesz értelme randizni, hiszen újat nem fogsz tudni mutatni magadból, a lányoknak meg kell az ismeretlen felfedezése, a kiváncsiság. Ha ez nincs meg levél alapján, akkor nincs randi. Ha a lány alig vagy nem kérdez, nem szabad foglalkozni vele, mert nem érdekled. Randin viszont sokat kell kérdezned, mindig a kérdező irányít, a lányok meg szeretnek magukról beszélni.

2019. aug. 7. 09:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg nőt ismertem meg netes társkeresőkön, komoly és mérsékelten komoly párkapcsolataim születtek onnan.

De azt rögtön az elején észrevettem, hogy nem érdemes a nőkre spam-levelekkel vadászni. Ez olyan "szakma", ahol nem a nagy számok törvénye hozza meg az igazi sikert. Lehet, hogy 100 sablon-levélből talán páran felelnek, de jellemzően épp olyan eredeti és érdeklődő lesz a válasz, amilyen a sablonlevél volt.

A netes társkeresőkön, és minden más területen is azt preferálják a nők, főleg az értelmesek, ha érzik a személyességet, az odafigyelést, a rájuk fordított energiát, a fantáziát, a kreativitást. Eddig szinte nem volt olyan nő, akinek ne tudtam volna olyan levelet írni, amin ne röhögött volna, vagy nem felel valami érdekeset. Persze nem vicceket kezdtem bemásolni egy weboldalról, hanem mindig kicsit megpróbáltam megérteni és megismerni a kiszemelt célszemélyt. Kitalálni, mit domborít magából, mire büszke, mennyire bírja a szarkazmust, van-e humora, mik dobogtatják meg a szívét, és hogy a legtöbb férfi mit írhat neki, azaz nekem mit nem szabad, vagy épp mit kell parodizálni.

A siker nem marad el. Persze ha egy nő teljesen átlagosnak tűnik, humortalan, buta, unalmas, akkor semmi értelme írni neki, meghagyom másnak, majd az örül neki. Szóval az első lépés a szűrés. Csak annak kell írni, akiben van lehetőség, de abba bele kell adni apait-anyait. Nekem eddig nem nagyon volt olyan reglap, amiben ne találtam volna olyan fogásokat, amikbe bele tudtam kapaszkodni. Lehet az egy kis ellentmondás, egy nyelvtani hiba, egy fotó hátterében valami vicces dolog, vagy bármi, amiker fel lehet építeni egy szórakoztató beszélgetést.

A nők nem fognak elolvadni a hosszú önéletrajzoktól, amit még száz másiknak is elküldtek a férfiak. És a "Szia! Zoli vagyok. Van kedved ismerkedni?" -től is maxumum az ÜZENET TÖRLÉSE gombig jutnak el. Azt szeretik, ha a jelöltnek van agya, humora, képes kitűnni a sokaságból. Ha ez megvan, már majdnem mindegy, az illető mennyire izmos, mennyit keres.

2019. aug. 7. 11:07
 20/28 Ypszilon1980 ***** válasza:

Felelnek a sablonszövegre is, de énbsembazt mondom, hogy mindenkinek ugyanúgy kell elküldeni, hanem van egy sablon, amit át kell kicsit fogalmazni, már ha tudod, van mire, vagy van téma. Nők egyre többen nem töltik ki az adatlapot, így is száz email-t kapnak. Na az a nő olyan is.

Egyébként meg mindenki a képre megy, szóval elsőre az legyen tuti.

2019. aug. 7. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!