Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így beállítva az egész? A nők "érzéketlenebbek"?
Mennyi butaság van itt...
Hidd el a nők a mai napig ugyanúgy izgulnak, ha olyan férfival randiznak, aki érdekli őket. Ugyanúgy előjönnek a megfelelési kényszerek is sokszor, és idegesség, stb. Ugyanúgy vannak félelemi.
Nem értem, miért gondolod, hogy nincsenek. A nő is készül a randira, de más szerepben van, mint egy férfi. A férfi is készül. A nő is tud csábítani, és a férfi is tud hódítani.
Abban egyet értek, hogy célravezető ha az egész játék úgy megy, hogy nőt hódítják meg. (!).( Ez alatt me azt kell érteni, hogy a nő nem csinál semmit, vagy nem ad neked visszajelzést, nem kedves veled, nem figyelmes, nem érezteti, hogy érdeklődik irántad! Az a baj, hogy sokan nem tudják ezeket az apró különbségeket és fingjuk sincs mi ez az aranyközépút, pedig ez a nyerő)
A férfi udvaroljon többet,és ne a nő. Ne a nő nyomuljon jobban, hanem a férfi kicsit. Persze van akinek bejön a PC dolog, de az emberi működést az sem fogja megváltoztatni, és nem fog senki sikeresebb lenni, ha nőként eljátssza a férfi szerepet, és fordítva.
12-es. Ez papíron és elméletben jól hangzik. Egyet kihagysz a képletből, ami pedig a fogyasztói társadalom által az agyakba beégetett, mantrázott ideálkép. Most tegyük félre az 50 évesen 20 éves lányokat hajtó manusokat, vagy a 20 évesen milf szindrómában szenvedő betegagyú tiniket.
Adott egy férfi, mondjuk van egy 50m2-es lakása, van munkahelye 200EFt-os fizetéssel, van elképzelése az életről, a kora pedig legyen 35 év. Átlagos ruházat, átlagos külső. Ha egy ilyen férfi elmegy egy randira, már az első ránézésre el is döntötte a nő, hogy nem kell. Jó, azért beszélgetnek egyet. Már érződik, hogy csak a férfi kérdez.Ennyi volt. Miért? Mert nem ez kell!
Mi kell? 90nm-es lakás, 500EFt feletti fizetés, elegáns öltözködés, sármosan jóképű megjelenés. Miért? Mert a csapból is ez a "modell" folyik, ezt kell eladni, ezt kell elérni egy férfinak, ebből lesz profit a fogyasztói társadalomból profitáló cégeknek. A "belső értékek" leginkább csak egy olyan önámító mese, amivel meg lehet nyugtatni önmagát. A külső az első lépés, de itt már eleve olyan magasan van a léc, hogy a belső értékek megismerésére már nem is kerül sor.
43%: Te elég beteg vagy, azt ugye tudod? Sosem került elő az első pár randin, hogy kinek mekkora a lakása, vagy hogy mennyit keres. Volt már milliomos vállalkozó pasim, aki úgy öltözött, mint bárki más, egy darab márkajelzést nem láttam soha semmijén. És egy mamahoteles srác is meg tudja venni a menő farmert és sportcipőt a 200 ezres fizetéséből, ha nem kell hazaadnia pénzt...
Sőt, én egyedül élek és a gyerekemet tartom el 200 ezerből.
Azzal jövünk össze, akihez vonzódunk, illetve akivel kölcsönös a vonzalom. Ennyi a titok.
Egyre több férfi látja az igazságot, terjed a red pill és már nem lehet balekként hasznosítani.
Persze ez a szegény, üldözött, elnyomott apácáknak nem tetszik.
Engem is érdekelne. Nem sokszor szerettem volna eddig tanácsot kérni, hogy mit tegyek (nőként), általában max 1-2 választ kaptam, ha egyáltalán, sokszor az is olyasmi, amit csak azért írt le az illető, mert nem olvasta végig a kérdésem.
Igazából sikerült végül mindent megoldanom eddig, de azért viccesnek tartom, hogy sok pasi az oldalon osztja az észt, hogy "mindig csak a férfiak tepernek, stb", közben ha egy nő szeretne tenni valamit a párjáért, akkor valamiért oda nem írnak 60-an tippeket, ötleteket, nem segítenek. Közben egymás kérdései alá írogatják, hogy az álomviláguk szerint mi kell a nőknek.
Vicces, na.
17-es:
Hány éves vagy és melyik volt a kérdésed? :)
# 13
De phasszus, nekem a barátnőim is van, hogy ugyanúgy depiznek, mint te! Valakik szerencsések, és könnyen ismerkednek, míg mások nem. Annyira nem vágom miért gondoljátok itt páran, hogy egy nőnek nincsenek társkeresési problémái... Ismerem ezt a monológot, de qrvára nem így van!
Több barátnőm is van, aki már kb kiégett a tindertől meg a hasonlóktól, mert csak elépíti az önbizalmat, vagy phaszkalapokat kaptak ki akik csak dugni akartak volna.
Egy nőnek is vannak bőven problémái, ami leépíti az önbizalmukat a társkeresésben.
De én nem azt látom magam körül, hogy arról lenne szó, hogy a nő csak hátradől és csak a férfi tesz felé lépéseket... A nők ha érdeklődnek, bőven bátorítanak téged, éreztetik veled, hogy érdeklődnek felőled. (Sőt, elég sokan nyomulnak is, de mindegy).
És elárulok egy titkot(mindkét nemre igaz, barátnőmnek is mondtam már a másik oldalt nézve, mert nehogy azt hidd, csak csak ti vagytok szívatva, a férfiak is ugyanezt csinálják):
Nem akar találkozni az illető? Lemondja már harmadszor? Te kérdezel mindig rá mi van? - > Nem érdekled!
Ha lemondja és felajánl akkor, vagy később MAGÁTÓL egy másik időpontot, akkor érdekled.
Az első randin meg tekintve hogy normál esetben nem beszélsz a fizetésedről és arról, hogy hány nm-es lakásban laksz, így lécci lássuk már be, hogy nem itt van a kaka. Van olyan, hogy nem megy tovább a dolog a randi után, nem fogtad meg, bármi, na bumm. Elég sokan vannak így, akiknek van nőjük/párjuk, szóval nem ezen múlik, és nem itt kell a sikertelenség kulcsát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!