Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen fiúknak mint amilyen én is vagyok csak az elhízott lányok jutnak?
190 centi vagyok, és 70 kiló, erősítek ezért van rajtam egy kis izom, de azért vékony testalkatom van. Ráadásul visszahúzódó típus vagyok.
Az ilyen fiúk csak az előnytelen külsejű lányoknak kell?
Vagy azért az átlagos lányoknak is tetszenek az ilyen fiúk?
Köszi a válaszokat!
Rinya, rinya, rinya.
Lődd le magad, azzal jobban jársz.
Szánalmasak az ilyen kérdések és a hozzá tartozó magyarázkodások.
Nem jut, és nem jár.
Vagy sikerül összejönni átlagos nővel, vagy nem. Ez rajtad múlik, nem a másik külsején. Ha nem tetszik, azért ne kezdj vele, hogy legyen valaki.
A férfiak szemében túl van értékelve a külső és a pénz.
Kell egyfajta nők számára vonzó belső tulajdonságok összessége is. Tökösség, magabiztosság, jó duma, kezdeményezőkészség, ilyenek. Van sok nemgazdag és nemBradPitt idióta, akik szerint csak a pénz vagy a külső számít (te inkább a külső megszállottja vagy), de közben a fejetekben sokkal nagyobb problémák vannak. Onnan hiányzik a férfias viselkedés, ami tetszik a nőknek
"szerintem nincs is annál undorítóbb mint mikor valaki amúgy jó magas lenne, csak hozzá meg a bordáit tudod számolni"
Nekem meg pont bejön. Az izmos és túlsúlyos férfiak, akiknek pocakjuk és mellük van, kifejezetten taszítanak. Persze az arc és a személyiség fontosabb, de ha csak testalkatot nézzük, nekem a kifejezetten sovány férfiak tetszenek.
Kérdésedre válaszolva, az ilyen hozzáállású fiúknak valószínűleg semmilyen lány nem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!