Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nap ráírok a lányra, idegesíteni fogja vagy értékelni fogja hogy érdeklem?
Figyelt kérdés
2018. nov. 11. 19:15
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy szimpatikus vagy-e számára. Ha nem, akkor előbbi, ha igen, akkor utóbbi.
2/4 anonim válasza:
azért ha egy idő után még mindig csak te írtál rá először, gyanús, hogy nem érdekled (és idegesíted)
3/4 anonim válasza:
Egyrészt ha bejössz neki, akkor ő is érdeklődni fog, másrészt szerintem még ha tetszel is neki, akkor se írogass minden nap. Én férfiként mondom, hogy ha minden nap azt látnám, hogy ugyanaz az emberke írogat, akkor az zavarna, mintha nem hagyna levegőt sem venni, csak rajtam lógna. Szóval várd meg, hogy ő is írjon, és ha ki is derül, hogy érdekled őt, akkor is hagyj neki életteret, ne tapadj rá, nem mindenki örül az ilyesminek, még akkor sem, ha egyébként szimpatikus neki a másik.
4/4 anonim válasza:
Ez több mindentől is függ.
Ha bejössz neki/kedvel/szimpatikus vagy neki akkor nagyobb a valószínűsége hogy nem fogja zavarni.
Ellenkező esetben valószínűbb hogy kevésbé örül neki.
És akkor itt még nem beszéltünk arról hogy lehet nagyon elfoglalt stb stb.
Személyszerint ha egy számomra szimpatikus srác rámírna nyilván örülnék neki de annak nem ha mindennap. Még akkor sem feltétlen ha bejön mert nem vagyok a messengerezés híve/nem igazán szeretek ott beszélgetni. De ez meg már egy egyéne preferenia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!