Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam is törölte magát a lány a tinderről, jogosan van lelkifurdalásom?
volt egy lány, tinderen láttam, felkutattam facebook-on, írtam neki. Egy letámadós levelet írt, hogy az ilyen tipusú pasik miatt törölte magát onnan, mert naponta keresik meg facebook-on úgy, hogy a tinderről találtak rá.
Emiatt most rosszul érzem magam - de mit csináljak, ha nekem alig van egyezésem, semmi sem történik, és már kínomban így kell szerencsét próbáljak? :(
a "normális" módot itt úgy értettem, hogy a Tinder keretein belül.
"unszimpatikus huzas" az utcán való leszólítás is automatikusan unszimpatikus, ezen gondolatmenet mentén?
"A ronda nőként sincs kb semmi esélye az embernek"
én még olyat nem láttam, hogy ronda nőként valaki senkinek ne kelljen. Hogyha kép nélküli profilokra írnak a pasik, akkor olyan nincs, hogy ronda nő nem kell senkinek :)
#14, jó, ezen ne vesszünk össze: én eddig bármilyen undorító nőt láttam, 30 éves korára összeszedett férjet vagy gyereket. Különben ő meg le tud fogyni.
Jól szituált 30-asokat meg tömegesen látok egyedül. Ők mit változtassanak? Én tudok valamit változtatni a jobb jobbratolási arányon?
Ennyit erről.
Persze. A noknek van parjuk, a pasiknak tomegesen nincs.
Nem zavar, hogy nem jon ki ez a matek?
Tényleg nem jön ki a matek :)
Tény, hogy csak 4%-al van több férfi, de a koreloszlás nem arányos, így a 4% ellenére is 20%-nak tűnik sokaknak :)
Egy korábbi kérdésnél a hölgyek levezették, hogy 20 évesen is hajthatsz 40-60-as nőkre, nincsen azokkal se semmi baj, sőt a borhoz hasonlóan annál jobb, minél tovább érett!
Ez tényleg nem korrekt. Ha nem jöttél be neki, akkor sem fogsz bejönni, ha ráírogatsz másutt, és neked is kellemetlen lesz. Ne tedd ezt. Ha "alig van egyezésed", akkor az "alig van"-ból szervezz randit.
Én nem társkeresőzök, fenn voltam egy oldalon, de csak reklámok jöttek, meg hogy szavazzak az akármilyen oldalon. Nem írt nekem senki. Én írtam csak egy levelet, de nem kaptam választ. Megkerestem, láttam facebookon az illetőt, és gondolkoztam azon, hogy írjak neki, de fölöslegesnek tartottam, miután nem válaszolt a társkeresőn sem. Ez nem szerelem, hanem egy piac. Legyen az embernek annyi intelligenciája, hogy tudomásul veszi, ha nem kell. Ha nem vesznek fel egy állásra, akkor sem írok naponta, hogy "helló, hogy telik a napotok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!