Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés szempontjából egy 34 éves férfi esetén számít az albérlet típusa, ha már albérlete van?
34 éves férfi vagyok, kb. 2 év múlva veszek saját lakást Budapesten.
Addig továbbra is albérletben szeretnék élni, megfelelő körülmények között. Most van egy albérletem, aminek lejár a szerződése, de egy kicsit sokat fizetek érte. Számításba vettem a váltást egy olcsóbb megoldásra, hogy többet tegyek félre a későbbi saját lakásomra.
Gondolkodom, hogy kibérelek egy szobát egy kétszobás lakásban, ahol a bérlendő szoba természetesen teljesen elszeparált lenne.
Ha már eleve albérletben élek, számít-e az ebben a korosztályban, hogy egyedül bérelek egy komplett lakást, vagy csak egy szobát bérlek?
Nem vagyok sikeres az ismerkedésben, mégis folyamatosan teszek érte, hogy újra megfelelő párra találjak.
Voltak már hosszabb kapcsolataim, volt akivel együtt is éltem 3 évig egy külön albérletben.
Azokat a lányokat, akikkel nem éltem együtt, szerettem elhívni magamhoz, hogy vacsorát, reggelit, stb. készítsek nekik. Ez nagyon elnyerte a tetszésüket, de azt gondolom, hogy egy lakótárs ezt nem minden esetben tolerálná.
Hölgyek, nektek számítana, hogy melyik megoldást választotta a férfi?
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a jóképű, határozott férfi esetében az sem baj, ha a híd alatt lakik :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#8: Köszönöm neked is a választ, labdába sem rúghatnék egy ilyen "tökéletes" nő mellett, így ígérem, hogy nem fogom a kategóriádra hajtani. :) Inkább meghúzom majd magam a sötét kis társbérleti szobámban, esténként egy könyvet olvasva. Sok siker a kisfiúkhoz! ;)
Szánalmas...
Kiírni egy kérdést, direkt a lepontozásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!