Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire indul hátránnyal egy olyan férfi aki sokallja az albérlet árakat, ezért lakókonténerben lakik?
Mármint az ismerkedés kapcsán kérdezed,hogy hátránnyal indul-e?Igen, szerintem hátránnyal, bár biztos sokan fogják azt írni,hogy amennyiben igyekszik, dolgozik és rendes pasi ez nem számít.
De, számít, ebben biztos vagyok.Milyen ez a lakókonténer egyébként?Van pl. víz, villany, milyenek a tisztálkodási lehetőségek?
Felejtsd el.
Max elhízott igénytelen nõt kaphatsz,akire undorral talàn ràfanyalodsz.
Vidéken(akár agglomerációs övezetben) is lehet olcsón találni albérletet. De akár társakkal együtt is lehet bérelni, mert valóban sok az albérleti költség.
A lakókonténer elég igénytelenül hangzik, de mivel nincs szemléltetve,lehet rosszul ítélem meg.
Mosdó,fürdő van?Fűteni lehet?
Attol függ ,láttam már tök szuper lakokonténert is.
Van egy haverom ő pl egy bepített lakokocsiban lakik. Elfogadnám ,két szoba,egy konyha és fürdö. Igaz a sajátja telekkel eggyütt.
n25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!