Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mekkora vagyonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora vagyonnal kell rendelkeznie egy férfinek ahhoz, hogy ez semmiképp se legyen akadálya normális nőkkel való ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

1. Kérem az álszent "engem nem érdekel mennyi pénze van a pasinak" nők kíméljenek, a pénzre szükség van a megélhetéshez, túléléshez, családalapításhoz, összeköltözéshez még többre, szórakozáshoz, nyaraláshoz, utazáshoz is, továbbá az együtt töltött idő is csökkenti a lehetséges bevételt, tehát itt is kompromisszumokra van szükség.

2. A kizárólag anyagi, racionális alapon párt kereső úgynevezett aranyásók sem reprezentálja a nagy többséget.

Tehát mégegyszer mondom, a normális, intelligens és érzelmileg érett (nem kapcsolatfüggő, dependens "bárki jó, csak szeressen" gondolkodású) lányoktól, nőktől kérdezem?

És életkort (a sajátot és a partner elvárt életkorát is) is írjatok, mert nyilván egy 20 éves, max 25-ig nézelődő lánynak nem reális akkora elvárás, mint egy elvált, gyerekes, 35 éves, 30-45 között keresgélő nőnél, ahol egy 40-45 éves férfinál (ha nem történt valami TÉNYLEG önhibáján kívül) gáz, amikor nincs saját lakása meg 1-2 millió megtakarítása, ugyanez egy 25 éves srácnál, diákhitellel a nyakán, saját albérletet fizetve tanulás mellett dolgozva nem reális, csak sok év múlva.

2018. nov. 10. 10:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
300 korul, hiszen szeretnék lassan családot. 28-35 között oké. 26/N
2018. nov. 10. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
És ha családot szeretnétek kedves lányok, mindketten, akik ezt írtátok; akkor hadd tegyem fel a kérdést, hogy Ti mit tudtok felmutatni ezen cél megvalósításának érdekében a puncitokon kívűl? Köszi.
2018. nov. 10. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
17%

8as vagyok.

Az iskola befelyezése óta külön lakom albérletben. Főzök, állítólag jól, háztartást vezetek, vannak barátaim és járok szórakozni.

Osszeszedtem az önerőt egy saját lakásra, még keresem a megfelelőt.

Magam tartom el magam, jut mindenre.

Ehhez 2 munkahely kell és nettó 300e Ft.

Volt már szerencsém 30 feletti pasihoz, aki épp kitörni készült a mama hotelből, még egy hétig sem volt magára hagyva eleteben.

Aki sírt egész nap, hogy utálja a munkáját, rosszul is keres, de 5 percre van és az nagyon kényelmes.

Meg még lenne sztori, de nem lényeg.

2018. nov. 10. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
11-es vagyok, én egy tehermentes lakást hoztam a kapcsolatomba, illetve én is 300 körül keresek. De nyilván amíg gyereket nevelek nem tudok és nem is akarok dolgozni, addig a párom hozza a pénzt haza.
2018. nov. 10. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Köszönöm a válaszotokat kedves utolsó két kommentelő; becsülendő, hogy így álltok hozzá. Legalább pozitívan csalódtam:)!
2018. nov. 11. 11:34
 16/17 3.14159265357989 ***** válasza:

Nekem ugye elhiszed, hogy nem érdekel, ki mennyit keres? :D

20 éves egyetemista lány vagyok, korban kb 19-23 között gondolnék megfelelőnek valakit magam mellé. Ebben a korban még nem szokás annyira keresni (legalábbis a környezetemben), én sem keresek, tőle miért várjam el, ha még ő is tanul? Az mondjuk igaz, hogy én pénzelni nem szeretném a másik embert, tehát én helyette nem fogok fizetni (jó, ilyen hogy ajándék, meg egyszer ő hív meg, egyszer én, ez teljesen belefér).

Sajnos nem lesz majd túl jó fizetésem, ha befejezem a tanulást, de azért nem is a pocsék kategória lesz majd. (200-250 körül lesz, az első 4-5 évben inkább csak 150 környékén)

Mondjuk 5 év múlva, amikor én 25 leszek, az ideális kor meg 24-28 lesz, akkor esetleg annyi elvárásom lenne, hogy akkor már keressen valamennyit, és jöjjön ki egyedül a pénzéből valahogyan. Ha ez megvan (nem tudom, ez pontosan mennyit takar most, vagy mit jelent majd akkor), akkor nekem semmi bajom, nem ezen fog múlni. :)

2018. dec. 4. 19:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Nettó 500k már elég jó 😃
2018. dec. 5. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!