Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kell ahhoz teljesítened...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz teljesítened hogy egy elismert modell legyen a barátnőd?

Figyelt kérdés
Mindig is vágytam arra hogy modell barátnőm legyen olyan lány aki modellkedik és elismert tehát tényleg ezzel keresi a kenyerét. Én nem vagyok annyira helyes de reménykedem hogy attól még lehet egy ilyen modell barátnőm. Mindenképpen egzisztencia szükséges hozzá?
2018. nov. 9. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem is csak egzisztencia, hanem inkább életstílus szükséges hozzá. Ott van Gianluca Vacchi vagy hogy a tökömbe hívják, 50 évesen kb nélküle is működik a cége, aztán van ideje és pénze mindig odautazni, ahol a fiatal modell barátnője van. Jól menő cégek vezetőjeként engedhet meg magának az ember ilyen életstílust, alkalmazottként egyszerűen képtelen lennél alkalmazkodni egy modell életéhez.

Ezen kívül sajnos benne van a pakliban az is, hogy rá kell feküdni sokszor a munkaosztó díványokra itt-ott, a bulikban szinte kötelező drogozni különben kinéznek és nem kapsz munkát, mert nem vagy jó arc...

Nekem tuti nem kellene ilyen körökben mozgó ember. Van nagyon sok jóravaló, csinos nő a modelleken kívül is a világban szerencsére :)

2018. nov. 9. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
#10. Én legalább nem macskát javasoltam neki, mint te. ;)
2018. nov. 9. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
"Ezen kívül sajnos benne van a pakliban az is, hogy rá kell feküdni sokszor a munkaosztó díványokra itt-ott, a bulikban szinte kötelező drogozni különben kinéznek és nem kapsz munkát, mert nem vagy jó arc..." - ilyet en eddig a filmekben lattam csak, mint valami disztopia a modellkedesrol :D. A valosag az, hogy ilyen divanyok nem leteznek, es szinvonalas ugynokseg mar akkor se all szoba egy lannyal, ha ilyesmi pletyka van korulotte. A drogozas ugyanez. Tolunk rugtak ki lanyokat azert, mert partizni jartak egy-egy hosszabb szerzodes alatt, es ott valoszinusithetoen alkoholt fogyasztottak. Ebbe az eletvitelbe ilyenek nem fernek bele, annyira szervezettnek kell lenned allandoan. Ugy kepzeld el, mintha minden egyes nap ugy kene megjelenned, hogy mindig a legesleggyonyorubb, legkipihentebb, legcsodalatosabb formadat hozod. Ebbe nem fer bele drog, ejszakazas es mindenfele pasizas hogy megkapj egy munkat (arrol nem is beszelve, hogy kulonosen nagyobb munkaknal szigoru szabalyok vannak egy casting lebonyolitasara. Az ugyfellel meg csak kettesben sem maradhat a modell, elerhetoseget pedig semmilyen korulmenyek kozott sem cserelhetnek gazdat - ha pedig ezt megprobalna kijatszani a modell vagy az ugyfel, akkor az ugynokseg azonnal megszakit velük minden munkakapcsolatot, es esetenkent tobb tizezer dollart buknak mindketten minimum.).
2018. nov. 9. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nemtudom minek kell lepontozni a válaszomat.

Máskor meg azt ajánlgatják a nők hogy ha jó csajt akarok akkor legyek jó pasi. Gyúrjam ki magam legyen jól fizető állásom hogy "egy szinten" legyek a jó nőkkel.

Most meg lepontozzák ha azt írom hogy modell bnőhöz izom pénz meg nagy hantázás kell.

2018. nov. 9. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Vagy jó külső, vagy hírnév, vagy rengeteg pénz. A legtöbb elismert modell nem fog összejönni egy "nem vagyok helyes, nincs jó testem, lusta düg vagyok, nincs jó munkám, de naggggyon tuddddoooook szeretni... de csak szép lányokat persze" típusú emberkével. Ha még nem is feltétlen anyagias vagy felszínes külső terén, az ambíció, tudás, hozzáállás terén bazi nagy különbségek lesznek.
2018. nov. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!