Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki pénz alapján választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki pénz alapján választ egy férfit a párjának az miért nem vállalható fel nyíltan a társadalomban?

Figyelt kérdés

És miért vállalható fel nyíltan ha azért választja mert például:

-humoros

-jóképű

-izmos

-jól bánik a gyerekekkel

-intelligens

-tud főzni

és még fel lehetne sorolni ezer egyéb dolgot.

(a kérdező egyébként férfi és átlagos anyagiakkal bír)

2018. nov. 9. 08:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Meglepődnél mennyire nem akadály ez sokaknál.

2018. nov. 9. 09:45
 12/25 anonim ***** válasza:
2018. nov. 9. 09:46
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sok nő nyíltan felvállalja társkereséskor, hogy olyan férfit keres, akinek minimum saját háza és saját kocsija van... Nem pedig a szüleivel/albérletben él másokkal együtt és tömegközlekedik... a pénz sokaknál fontos kritérium ismerkedésnél, de szerintem - még aki nem is ezt állítja - valamilyen szinten nyom a latba az ismerkedésnél, hogy a másik mennyire biztos anyagi lábakon áll...

Szélsőséges példa pedig lehet a puncs.hu

2018. nov. 9. 10:07
 14/25 anonim ***** válasza:

1. Intelligens embernél nem (csak) az anyagiak a mérvadóak.

2. Ahogy előttem leírta valaki, a Vajna bácsi is el akarja hinni, hogy a neje a sármja miatt van vele.

3. Mindenki szereti a szebbik arcát mutatni mások előttem.

4. Vannak azért olyanok, akik felvállalják, erre is írtak példát.

2018. nov. 9. 10:23
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne lehetne felvállalni?

Nem csak úgy lehet, hogy táblát tartasz magad előtt, hogy a pénzéért vagyok vele.

Vannak pasik, akik a vagyonukkal csajoznak, vannak nők, akiken látszik, hogy sokba vannak.

Egy ilyen párosnál szavak nélkül is tudható a motiváció.

2018. nov. 9. 10:43
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Én nyíltan felvállalom, hogy nem jövök össze olyannal, aki más pénzén élősködik, hanem fontos, hogy legalább annyi havi betevője legyen, ami a saját kiadásaira elegendő. :-) Akinek ez nem tetszik, az tehet egy szívességet.
2018. nov. 9. 10:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig mindenkinek nyíltan elmondom, hogy fontosnak tartom a párom anyagi lehetőségeit/hátterét.

A legtöbb embert (beleértve a páromat is) ez egyáltalán nem érdekli, mivel aki nem a szülei pénzéből él, az tudja, hogy MINDEN pénzbe kerül, tehát nem mindegy mennyi van.

2018. nov. 9. 11:20
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
Mert akkor kiderülne h kb a nők 90 % micsoda ősidők ota...
2018. nov. 9. 13:58
 19/25 anonim válasza:
0%
#18 Ugyanarra goldolunk?
2018. nov. 9. 14:04
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
Ősidők óta? Mesélj még, milyen formában létezett pénz a törzsközösségi társadalomban? :D
2018. nov. 9. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!