Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lesz valami, vagy felejtsem el ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Ezt írtam a lánynak:
Szia! Hogy telik a napod?
Meg kerestelek facebookon, láttam ismerősöd a nővérem.
Mondanám, hogy tini kapcsolat kategória, de oda is csak 16 év felettiek írhatnak...
2018. nov. 7. 20:05
2/22 A kérdező kommentje:
Most miért tini kapcsolat?
Rosszakat kérdezek tőle?
Vagy őt nem érdeklem?
2018. nov. 7. 20:07
3/22 anonim válasza:
Tökéletesen felszínes, és értelmetlen kommunikáció. Én annyit sem kérdeznék tőle mitől ilyen ostoba.
2018. nov. 7. 20:08
4/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha elmúltál tini, és itt tartasz csajozás terén, az akkor inkább mégis a 'Humor' kategória... Szerintem jelenleg az üres plafon bámulása is izgalmasabb mint veled chatelni.
eleve milyen duma már hogy "a nővérem ismerősöd"? :D So what?
2018. nov. 7. 20:09
5/22 A kérdező kommentje:
Jókat kérdezek tőle, akkor ő miért nem kérdez tőlem semmit?
Legalább azért mert ismeri a nővéremet.
2018. nov. 7. 20:10
6/22 A kérdező kommentje:
# 4 Te miért szólsz be?
Szerintem máshogy nem lehet vele beszélni, ő nem kérdez semmit.
Meg kérdezem tőle milyen zenéket filmeket szeret stb.
Ő biztos nem fogja meg kérdezni tőlem.
2018. nov. 7. 20:13
7/22 anonim válasza:
boccs de ez tényleg tini ismerkedés. tipikus jófius, semmitmondó, üres, tucatkérdések. A csaj reakcióiból látszik, hogy abszolút nem érdekled, csak nem egy bunkó, ezért udvariasságból válaszolgat, hogy ne bántson meg. Ha érdekelnéd visszakérdezgetne, meg nem 2 szavas válaszokat, meg szmájlikat írogatna. Hány évesek vagytok? Ez alapján olyan 14-15-nek tippelnélek.
2018. nov. 7. 20:19
8/22 anonim válasza:
A jó kommunikáció mindig két emberes dolog. Ez egy kérdezz-felelek, tehát rossz kommunikáció, hiszen a jóhoz nem mindig van szükség kérdésekre, bár az is igaz, ha először beszélsz valakivel, muszáj valahogy kialakítani, felépíteni a vázát. Ám leszűrhető, hogy érdekled-e a másikat, részt akar-e venni ő is ennek a felépítésében, vagy csak mint passzív résztvevő van-e jelen. Adj még esélyt 1-2 beszélgetés erejéig a szituációnak, ha akkor is ilyen egyoldalú, koccold a témát.
2018. nov. 7. 20:20
9/22 A kérdező kommentje:
Miért nem érdeklem?
Nem tetszenek neki a képeim?
2018. nov. 7. 20:21
10/22 anonim válasza:
ha tippelnek kéne akkor azért mert tipikus jófiú vagy. ugyan-ilyen voltam. általános, kedves, puhatolózós kérdések. sehová nem vezetnek. már az elején a szexről kell beszélni nekik. nem durván, bunkó módón bele a közepébe, hanem finoman rávezetni őket a témára. meg fogsz lepődni, amikor majd először tapasztalod, hogy nem leugatják majd a fejed hogy micsoda bunkó vagy, hanem nyiltan válaszolnak. ha ez meg van, akkor már részletezheted nekik, hogy hogyan tocsogna a farkad a seggükben. a lényeg a rámenősség, tökösség, pimaszság, viszont soha semmilyen körülmény között ne legyél bunkó és tiszteletlen. az ilyen tini kérdéseket hagy meg azokra az időkre, amikor éppen nem a szexről dumáltok... Egyszer majd ráérzel, nyugi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!