Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tényleg csak a belső számit?
Járnátok ezzel a pasival?
Amúgy rendes és sokat adakozik sérült gyerekek alapitványának.
Igen, tényleg elég nyomorult életem van, mivel házas emberként szexmentesen kell élnem.
Én odaadnám a vagyonom, a diplomám, a kocsim, a két lakásom azért, hogy szexhez jussak. Nekem már semmi nem számít az életben, csak ez. 17 év szexmegvonás elég volt. Szóval igen, nálam csak a szex jöhet szóba, a többi dologban én már nagyot csalódtam. Ilyenekre gondolok mint: hűség, segítőkészség, odaadás, gondoskodás...stb. Ezek sz*rt sem érnek. 17 év óta csak fantáziálgatok hogy milyen is lenne egy nővel, milyen is lehet az ha egy nő is karja. Hamarosan felteszek mindent egy lapra, lehet még a híradóba is benne lesz.
11-es mièrt nem szexelsz akkor mással?
Mièrt nem vàlsz el?
Mièrt tűröd ezt?
Nem èrtelek.
Egyszer èlsz kezedben a kulcs.
Èn règen mondtam volna,semmi baj innentől nyitott hàzassàg van tetszik nem tetszik így jártàl.
Èn simàn csajoznèk a helyedben màr egy hónap utàn is nem 17 èv.
Úristen,vinnèk fel nőt,hiszen mivel nem szexel veled a felesèged jogodban àll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!