Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 ezer nettó jövedelemmel érdemes a puncs.hu-ra regisztrálnom?
Nézd, nem tilos rá ennyivel regisztrálni, aztán teszel egy próbát.
Csak utána ne gyere vissza sírni, hogy minden nő pénzéhes ku.rva, ha direktbe a pénzéhes ku.rvák közt keresgélsz.
Sok sikert!
Ez a 170 ezer semmire nem elég! Nekem csak a havi hitel törlesztésem 150 ezer Ft !
Inkább menj el tovább tanulni aztán ha majd keresel egy átlag 400 ezret akkor ha még mindig csúnya vagy akkor a pénzért majd találsz csajt egy-egy dugásra.
Azért szomorú, hogy így alázzátok a fizetése miatt, közben egy pedagógus, mentős, rezidens sokszor ennyit keres. Az érzelmi intelligenciátokról sokat elárul, nem lehet mindenki mérnök, közgazdász, vagy anyuci apuci által megalapozott életű ember.
Ilyen fizetéssel miért k_rvákkal akarsz kezdeni? Az az oldal sugar daddy-knek van csinálva, tudod egyáltalán a szó jelentését?
Amúgy ott sok lány még ennyit sem keres, mint te, talán azok sem, akik itt fröcsögnek, sőt van köztük munkanélküli is. Láttam én már csóró bolti dolgozó ismerősömet is az oldalon.
Tudod hogy szól a mondás, forintos nők, milliós igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!