Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, felnőttkorban előford...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, felnőttkorban előfordul még, hogy pusztán szórakozásból kezdtek ki egy nővel, hogy jót röhögjetek magatokban, hogy zavarba hoztátok őt, vagy hogy unalmas időtöket elüssétek valahogy?

Figyelt kérdés
Vagy ha kikezdett velem valaki, annak valószínűleg bejöhetek?
2018. nov. 5. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég gyerekes dolog lenne... Biztos bemehetsz neki.
2018. nov. 5. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Én ronda vagyok mint a bűn!

De nagyon élvezem, ha kiszúrok egy szuper bombit, és szabok magamnak egy határidőt, amikorra meg kell szereznem.

Kb. 75% az "eredményességem".

Ha elhajtanak, akkor 2 perc alatt feldolgozom, nem csinálok belőle tragédiát. Ha megkaptam a "jussom", akkor megveregetem a vállamat, és lépek tovább, mielőtt szerelmes leszek.

Elítélhető ez? Talán.

De annyiszor vágtak át amíg komolyan gondoltam a szerelmet, és annyiszor aláztak meg a díszpintyek, hogy semmilyen lelkiismeret-furdalásom sincs velük szemben.

2018. nov. 5. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen a buta nőkkel.
2018. nov. 5. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!