Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány az első randinkon megölelt, puszit adott, simogatott. Szégyellem, de 25 évesen soha nem volt nővel dolgom. Mégis hogy kapcsoljak át az ő tempójára?
számonkérte rajtam, h hány kapcsolatom volt, zavaromba mondtam neki egy kamu 3 éves kapcsolatot, miközben szűz vagyok, sosem voltam nővel, férfias szakmát tanultam iskolában, gépész technikusit.. sosem voltam bulizós típusú pasi, engem megvertek a kemény srácok általános suliba, ez van, 30 kilós gebe voltam, nem tudtam volna szembeszállni egy 60 kilós gyerekkel..
meg amiket hallok manapság, hogyan polirozzad magad tökéletesre egy nő szemébe, h jobb színbe tünj fel neki, beleestem a csapdába és hazudtam neki..
elsüllyedek szégyenemben, h hazudtam vkinek, aki szimpatikus, csakhogy jobb színben tünjek fel nála..
vallam be neki, h hazutam ?? mit mondjak neki ?? én nem vagyok tapasztalt pasi még 25 évesen se..
el se hiszitek, h mennyire szégyellem elötte, h sose volt barátnom.. titkolni akarom és hazudni akarok neki.. nehogy csalódás érje mennyire tapasztalatlan vagyok..
legszivesebben fejbe löném magamat.......... megoldódna minden probléma......
"De egy "tapasztalt" nő nem jó, csak egy menetre..."
igen? tehat pl ha en 5 evig kapcsolatban voltam es mindent kiprobaltam es kikiserleteztem baratommal, ergo tapasztalt vagyok, akkor mar csak egy menetre lennek eleg? :DD logic there.
#11 Ettől még nem leszel "tapasztalt". De ha előtte volt 5 egy éjszakás kalandod, akkor persze, ennek ellenére is kiérdemled, az idézőjeles "tapasztalt" jelzőt...
Nagyon jól tudod, hogy nem erre gondoltam. Csak kötekszel. Ez inkább a te logikád problémája, nem az enyém.
epp ez az, szerintem egyejszakas kalandoktol nem lesz valaki tapasztalt. nem fogsz kikiserletezni egy reszeg novel semmit (de ha jozan is, akkor is csak egy alkalomrol van szo). foleg, hogy a legtobb ilyen egyejszakas kaland kb 1 perc alatt vegeter, mert a ferfit miert erdekelne, hogy eljuttassa a not a csucsra, ha nem is ismeri?
tapasztalast idovel szerzel, megismered mi a jo a masiknak, stb.
13: Így van, a tapasztalt azt jelenti, amit mondasz.
Kérdező, a lánynak milyen szexuális előélete volt?
Ha nagyon más a tempója, az egyrészt az eddigi előéletétől, de az eltérő habitusától is lehet.
Ha nagyon mások vagytok, akkor nem fogtok összeilleni.
Viszont ha még nem volt senkid, akkor ez nem fog most kiderülni, hogy Te milyen tempójú vagy igazából.
Szerintem mondd neki, hogy Te nála lassabb vagy, és ne vegye elutasításnak, hogy nem viszonoztad még, de jólesett, amit csinált. Már ha így van valóban.:)
Aztán 1-2 hónap alatt kiderül, mi a szitu köztetek.
Na akkor hallgass rám mert én pont ilyen szituban voltam.
Én nem kamuztam elmondtam neki hogy még szűz vagyok. Meglepődött de furcsa mód örült neki! Ő már előttem akkor volt vagy 5-6 férfival. Ugyan ez volt mint nálatok, első randi simogatás, rövid csók. Igazából ő irányított végig. Harmadik találkozás alkalmával megtörtént a dolog. Szerintem jobb lesz ha bevallod neki, és személyesen tedd! Nem biztos hogy fogtok passzolni egymáshoz, de tapasztalatszerzésnek tökéletes! Sok sikert!
Örülj neki, hogy végre valaki rád "mászott", kapcsold ki a gondolataidat és ösztönösen kavarj vele. :D
Ne agyalj ennyit, a kegyes hazugság belefér. :) F
Ugyanígy jártam én is, kérdező csak én 20 éves koromban. Az első csókom is akkor történt, és csak annyit mondtam, hogy nagyon izgultam, ne haragudjon (persze, hogy akkor csókolóztam először).
Aztán még párszor találkozgattunk csak úgy és végül elmentem nála megnézni egy filmet. Amiből ott alvás lett, és arra is sor került. Mikor ott voltam az ágyába akkor mondtam el, hogy még nem voltam lánnyal és még csak nem is csókolóztam. Nem akarta elhinni, hogy még egyáltalán nem volt dolgom lánnyal, de majd később kiderült, hogy de, mert annyira nem sikerült rózsásan az első alkalom, de ez már más történet.
Hmmm...🤔
Nekem az első barátom szűz volt velem együtt. De annyira jó volt az ágyba, hogy hazudhatta volna nekem azt is hogy volt nővel, mert egész jól csinálta. Pedig lélekben már sok mindenre felkészültem pl nem megy be a farka, fájni fog, hamar elsül stb. De nagyon sokáig megvolt az erekciója, egyáltalán nem fájt az aktus.
Mi viszont nem durr bele szexeltünk, hanem fokozatosan. Először csak csók. Aztán simogatás ruhán keresztül. Tovább léptünk a kézi izgatásra, majd orálra. Volt egy hétvégénk amikor csak testiségnek éltünk(69 és társai), a behatolást kivéve. Végül mire behatolásig jutott az ügy már nagyon ismertük a másik testét, így a szex csak 1 lépcsőfokot ugrott. Talán ezért nem is volt problémás az első alkalom.
Szerintem ha a lány benne van, akkor fokozatossan fedezd fel te is a nemiséget, őt is csigázod vele, és addigra már megszokod a dolgot.
Mikor először volt közöttünk nyelves csók a gatyájába élvezett. 😁
És 1 hónap alatt eljutottunk oda, hogy az első behatolós szexnél meg óráig is állt a farka.
Ennyi gyakorlati tanácsot tudok adni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!