Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavarna, ha első randin a lány nem teljesen borotválta le a lábát?
Figyelt kérdés
Értem itt azt,hogy figyelmetlen volt és maradtak pár helyen szőrszálak.2018. aug. 27. 21:04
1/12 anonim válasza:
Hosszú nadrág esetén észre se venném.
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez mérvadó.
Ha épp nem a lábad simogatja szerintem fel sem tűnik nekik.
3/12 anonim válasza:
Nekem sokadik randin is az.
32/f
4/12 anonim válasza:
Kicsit zavarna, de nem vészes. Ha viszont egyáltalán nem borotválja a lábát az gáz.
5/12 anonim válasza:
Nem érdekelne. Az se zavarna, ha a 3,14náját se borotválta le, első randevún egyik se prioritás.
6/12 anonim válasza:
Nem zavar, nem hinném, hogy az első randin egyből ráterelődne a téma az ilyen jellegű lábszépségre, és nagyítóval nézné is valaki, hogy hol van, hol nincs rajta szőr.
7/12 anonim válasza:
Az nem, de ha pin@jat se rendesen az már igen. :D Nem akarok szörös fogakat. :D
8/12 anonim válasza:
A 8. válaszadónak igaza van :) első randin nem érdekel még ilyen téma, de sokadik randin már baromira kiábrándító, ha a csaj nem borotválta a 3,14náját. A dzsungelben maximum a Rambó érzi jól magát :DDDDD
9/12 anonim válasza:
mindkettőt ne borotválja le teljesen, mert akkor két mankó is kevés..motoron meg végképp instabillá válik, még elhagyom..
10/12 anonim válasza:
Pár szőrszálat nem fogok észrevenni szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!