Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavarna, ha első randin a lány nem teljesen borotválta le a lábát?
Nőként mondom, hogy ha csak nem nagyon erős és sötét a szőrzeted a kutya nem fogja észrevenni.
Világos hajszínnel rendelkezem, nem egyszer hoztam szóba kapcsolatban ha véletlen kimaradt egy csík. Nagyon idegesítő tud lenni főleg ha figyelsz, többször átmész a lábadon de mégis ott marad egy folt.
Ilyenkor mindenki azt mondta, hogy ha nem mondom észre sem veszik.
A tapogatás már más tészta főleg ha nagyobb foltok maradnak ki. De első randin nem igazán szokták a lábaim simogatni.
kis történet: Friss kapcsolatban voltam, ismertük egymást vagy 1,5 hónapja mindig ügyeltem a szőrtelenítésre. Vizsgaidőszak volt, épp hideghullám nyár közepén, vagy 3-4 napig nem csináltam semmit elvoltam hosszúnadrágban.
Újabb randi, időjárásjelentés és női megérzés alapján másnap reggel is hideg lesz. Tévedtem, de reggel már nem maradt időm borotválkozni. Messziről nem látszott közelről már cseppet igen, jó lesz a rövidnadrág én aztán nem sülök meg. Jól telt a randi, ülünk egy padon, látom a napon megcsillanó szőrszálakat. Kicsit elnevettem magam és megjegyeztem, hogy jesszus nagyon csúnya a lábam. Értetlenül nézegette a lábszáraim vagy fél percig majd megszólalt, halál komolyan, hogy semmi baja a lábaimnak. Azt hittem egyértelmű amire gondolok, egyenesen megmondtam neki, hogy napok óta nem látott borotvát. Erre csodálkozva végigsimította és érezve milyen szúrós, már csak ő is nevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!