Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tök általános dolog 28 éves nőként 40-50-es pasikkal randizni?
Hogy jön ide a gyerekszülés? Párkeresésről van szó. Ki mondta, hogy gyereket akarok? Párt keresek, ennyi.
Azt is ki mondta, hogy én nem szoktam ráírni senkire? Rá szoktam. A kérdés arról szól, hogy nem értem, miért várják el az idősebb férfiak, hogy velük ismerkedjek, és zavar, hogy nem értenek a szóból, ha visszautasítom őket. Aki minden mást belemagyarázott itt a válaszokban, az tanuljon meg szöveget értelmezni. A többieknek köszönöm a választ :)
Jaj de művészlélek vagy :))) Lelki társat keresni az internet pöcegödreiben, a társkeresőkön, ez jó.
Talán ha a való életben odamennél ahhoz, akinél érzed, hogy ez meglenne... Vagy esetleg egy társkeresős profilból ez átszűrődik, hogy mennyire illetek egymáshoz lelkileg? :D
Lehet azt hiszik, hogy sugar daddy-t keresel, ha esetleg nem a puncson vagy (bár ha ez így lenne, akkor ezen nem lepődnél meg, hogy 50 évesek írogatnak, hisz bujtatott prostitúcióra adtad a fejed), akkor kérd meg őket, hogy fáradjanak át oda, és ott próbálkozzanak a fiatal lányoknál. :)
"Nem kellene ennyire vàlogatnod 28 évesen, mert hamar kifutsz az időből...sőt....màr 1_2 éven belül szülnöd kellene,hogy a legminimàlisabbra visszafogott egy beteg kölök vilàgrajöttét."
A nő életkorával emelkedik a kromoszóma rendellenességek száma, de arra legalább lehet szűretni, ha valaki akar. Ugyanakkor az apa életkorának emelkedésével megugrik az autizmus és schizofrénia előfordulása, amire szűrni se lehet, csak kisgyermek vagy fiatal felnőtt korban derül ki. Úgyhogy inkább a férfiaknak kéne igyekezni a gyerekvállalással, ha csökkenteni akarják a "beteg kölkök" számát.
Egyáltalán nem általános dolog szerintem, csak próbálkoznak a férfiak ezerrel a fiatal csajoknál, és összevissza hazudoznak a cél érdekében.
Én 42 éves vagyok, a társkeresős oldalamat úgy 60%-ban 40 fölötti nők nézik, kb. 30% a 37-39 éves nők aránya (akik közül nyilván nem kevesen 40 fölöttiek valójában). 35 alatti nő alig néz rá a lapomra. Ahogy nézem, a 30 alattiak jó részének ki is van írva a lapjára, hogy hagyják őket békén az idősebbek. Olyan 30 alatti, aki számára a beállításai szerint a 40 fölötti férfiak megfelelnek, alig van.
(Persze Brad Pitt típusú csávókkal attól még nyilván akármikor összejönnének, de azért olyan kevés akad.)
Ha összejöttél volna a korosztályodba tartozó férfival, nem társkeresőznál tovább. Vannak ajánlataid, amiket nem tartasz megfelelőnek. Nekem is van két ajánlatom:
1. Macska van eladó.
2. Ajánlom magamat 56F
jaj na ne :D
Nem keresek társat mivel idősebb
Nem keresek itt társat
Én csak ott keresek társat ahol nincs senki
De ha gazdag vagy akkor nem számít a kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!