Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tök általános dolog 28 éves nőként 40-50-es pasikkal randizni?
Figyelt kérdés
20-30-as korosztályból keresek párt max. kb. 35 éves korig, társkeresőkön is be van ez írva a profilomba, mégis mindig a 40-50-es palik találnak meg. Sose szoktam senkinek bunkó módon válaszolni, mindig normális hangnemben írom le, hogy ne haragudjanak, de engem más korosztály érdekel. Mégis a legtöbben fel vannak háborodva, ha azzal utasítom vissza őket, hogy nem illenek hozzám korban. Azzal jönnek, hogy más nők nem ilyen válogatósak, meg csak kifogásokat gyártok. Tényleg ennyire általános jelenség huszonévesen 40-50 évesekkel ismerkedni? Én vagyok fura, hogy én ennél fiatalabb partnert szeretnék? Ne értsétek félre, semmi bajom azzal, ha valaki nála sokkal idősebb emberrel jár, nyilván mindenkinek más az ízlése, de saját magamat nem tudnám elképzelni olyan párkapcsolatban, ahol a párom majdhogynem az apám korosztálya.2018. nov. 4. 18:23
11/30 anonim válasza:
Társkeresőn a 40-50 éves palik igazából körülbelül 60 fölöttiek. A legtöbb pedofil abberált ott éli ki magát. Nem kell társkeresőzni, mert sajnos egy fiatal nő nagyobb célpont mint egy 40-es. 35 éves férfi vagyok, de nem kezdenék ki 20 évessel, mert én már idősnek tartom magam hozzá. Hozzám 30 és 40 közötti nők illenek.
12/30 anonim válasza:
"mégis mindig a 40-50-es palik találnak meg"
Akkor miért nem találod meg te a saját korosztályodat? Avagy várod a sült galambot és panaszkodsz, hogy vagy nem sült, vagy nem galamb?...
13/30 anonim válasza:
Letojják, h Te mit akarsz. Nekem jönnejk olyanok is, akik pénzért akarják ezt. Én egy időben visszaküldtem egy sírósannevetős szmájlit, de mivel nem értették, és olyanokat kaptam vissza, hogy "???", meg "nemtecem?" Inkább ezt is hanyagoltam. Ahogy a nálam 10 évvel fiatalabbaknál és a külföldön tartózkodó magyaroknál is. Egy dolgot akarnak (bár nem tudom, hogy hogy képzelik :D).
14/30 anonim válasza:
Párommal a napokban a társkeresőkről beszélgettünk, és kíváncsiságból belenéztünk egybe. Megnéztük pár 25-30 éves csaj adatlapját, csomónál a megjelölt korosztály 30-50 volt. Mi se értettük...
15/30 dagadtférfi35 válasza:
Nem kellene ennyire vàlogatnod 28 évesen, mert hamar kifutsz az időből...sőt....màr 1_2 éven belül szülnöd kellene,hogy a legminimàlisabbra visszafogott egy beteg kölök vilàgrajöttét.Nem érts félre és ne is haragudj a nyers vàlaszomért, csak nézd reàlisan a dolgokat.
16/30 anonim válasza:
Ha kellenél a korosztályodba tartozó férfiaknak, ne itt sopánkoznál. Szóba állsz egy idősebbel. Pl. velem, amg nem talál meg az ideális herceg vagy élsz egyedül, anélkül hogy bárki megpiszkálná nemi szervedet. Macska van eladó.
17/30 anonim válasza:
Sajnos én fordítva tapasztaltam 31 éves férfiként. Egy korosztályombeli ismerős nő 30 évesen például 56 éves férfi után vágyakozott és terveket szőtt, hogyan hódítsa meg. Én meg egyedül maradtam.
18/30 anonim válasza:
" csak nézd reàlisan a dolgokat "
Ok. Akkor nagyon ráérünk. A mostoha anyám 37 évesen szülte az első kistesómat és 48 évesen a legkisebbet. Mind teljesen egészséges, életrevaló. :)
19/30 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egyik ide kommentelo idősebb férfi nemi szervet se fogja megpiszkálni. Amúgy azt tudtátok, hogy az apa életkora is számít? Az 50-60 éves károsodott spermaval gyönyörűen tudsz beteg gyereket gyártani, ne izgulj.
20/30 anonim válasza:
Írd meg nekik, hogy akkor próbálkozzanak más nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!