Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenné kellene válnom ha csak szexkapcsolatot szeretnék fenntartani?
Olyan hölgyet keresel, aki szeret басні.
Ez az egyik női főbűn egyike a hétből.
Ez Csernus doktor úr filozófiája. Hallgassunk bele mit válaszolt a 38 éves nő a doktor úrnak.
- Mikor szeretkezett a férjével?
- Három hete.
- Szerelmes a férjébe?
- Régen, de a szeretet megmaradt.
- Szeret ön bасni?
- (csodálkozik)
- Azt kérdeztem mikor szeretkezett a férjével.
Pont előny, ha nem vagy jóképű, aki басні akar nem azt fogja nézni, hanem a піная kívánságát.
Nem akar a csajra figyelmet törődést szeretetet, meg pénzt fordítani.
Csak elvenni akar, és azt is semmibe veszi h a nőknek ez lelkileg jó vagy nem:(
Hát komám elég lúzer vagy!
Nyertes tipusú pasik belevágnak, mert van pozítív hitük h működtetni tudják a kapcsolatot!
Meg kapcsolatnál nem egy rossz vmit képzelnek el!
Jó tudom vannak gonosz nem megbizható kiscsajok, meg minden nő k...kincsi hányadukra igaz.
Amúgy meg minden nő olyan amit kihozol belőle!
Ha királynőt akkor azt, ha szexcicát akkor azt, ha romantikus szerelmet akkor azt!
Tisztelt Kérdező!
Írod: "Párkapcsolatra nem vagyok alkalmas én úgy gondolom."
Javaslom, mindig tedd hozzá az ilyen típusú kijelentéseidhez, hogy "JELENLEG". Tehát, hogy jelenleg úgy gondolod. Ez fontos. A többit meg majd meglátod... minden változni fog, idővel. A felfogásod, a habitusod, a tapasztalatod, a teljesítőképességed, az alkatod, a korod... Szóval minden.
De a kérdésedre válaszolva: Ha kizárólag csak szexkapcsolatot szeretnél fenntartani, nos akkor gazdaggá kellene válnod... mert a jó, minőségi szexkapcsolat meglehetősen sok pénzbe kerül...
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!