Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt férfiként tényleg csak hasonló nőt kaphatok?
Most tegyük fel nem tudok vagy nem akarok lefogyni ! Így viszont mindig megkapom hogy akkor vagy nem lesz senkim vagy keressek a nők közül olyat aki még elhízottabb mint én a férfiak között !
Most akkor egy hétköznapi nő 170 cm/ 60-65 kg (nem olyan aki edzeni jár) de nem kövér . Olyan lehetetlen számomra hogy jusson ? Én 180/ 90 vagyok.
A ferjem ex dagadt, amikor megismertem 175/92 volt, aztan ezt felhizta 113 kilora es most konstansan 70.
Ehhez vagyok 165/52 fitness orult jo no. Ez nem a kiloktol fugg hanem h kivel szerettek egymasba. Hozzateszem a ferjem amikor osszejottunk nem volt milliomos szoval akkor sem errol szolt.
Egyebkent pedig a dagadtol messze vagy, van 15 kilo sulyfelesleged, az pedig nem dagadt hanem maci, szoval siman kaphatsz hasonlo alkatu not mint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!