Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagadt férfiként tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt férfiként tényleg csak hasonló nőt kaphatok?

Figyelt kérdés

Most tegyük fel nem tudok vagy nem akarok lefogyni ! Így viszont mindig megkapom hogy akkor vagy nem lesz senkim vagy keressek a nők közül olyat aki még elhízottabb mint én a férfiak között !

Most akkor egy hétköznapi nő 170 cm/ 60-65 kg (nem olyan aki edzeni jár) de nem kövér . Olyan lehetetlen számomra hogy jusson ? Én 180/ 90 vagyok.

2018. nov. 2. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kérdésben dagadtnak írod magad, aztán meg azt írod, hogy sportolsz, figyelj, magasság/testsúly alapján nem lehet egyértelműen így látatlanban eldönteni, hogy te akkor most dagadt vagy-e vagy sem. Azért nem mindegy, hogy a háj ennyi vagy az izom, másképp néz ki, és ugyanaz a súly izomban kisebb helyet foglal, mint hájban. Ha kövér nőket ajánlanak neked, akkor az ismerőseid szerint kövérnek nézel ki, akkor életmódot kell váltani, másképp kell étkezni, másképp kell sportolni, nem tudom, te tudod, esetleg egy edző vagy orvos segíthet. Nekem január óta most többet mutat a mérleg, mégis azt mondják az ismerősök, hogy fogytam, ennyit jelent, hogy izom van-e rajtad inkább vagy háj. Bár én nem vagyok hízásra hajlamos, szóval inkább attól féltenek, hogy elfogyok... :-D
2018. nov. 2. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
15%

A ferjem ex dagadt, amikor megismertem 175/92 volt, aztan ezt felhizta 113 kilora es most konstansan 70.

Ehhez vagyok 165/52 fitness orult jo no. Ez nem a kiloktol fugg hanem h kivel szerettek egymasba. Hozzateszem a ferjem amikor osszejottunk nem volt milliomos szoval akkor sem errol szolt.

Egyebkent pedig a dagadtol messze vagy, van 15 kilo sulyfelesleged, az pedig nem dagadt hanem maci, szoval siman kaphatsz hasonlo alkatu not mint en.

2018. nov. 2. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
A volt párom kb. 110 kg volt, én kb. 54 kg. 7 évig voltunk együtt és nem a súly volt a szakitás oka.
2018. nov. 2. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is majdnem 90 kg vagyok, de egyáltalán nem dagadt, vannak, akik azzal jönnek, hogy össze vagyok szakadva...
2018. nov. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!