Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális az amit az Aranyélet című sorozat
közölni akar nekünk a nőkről?
Figyelt kérdés
Mi az a nagy sikerű sorozat az Aranyélet nekemtetszik elég jó véleménnyel vannak rólam az emberek vajon mennyire film és mennyire valós amit mutatni akar nekünk a nőkről.
Viszik Attila feleségét jankót rosszabbra fordult az anyagi életük Attilának mert becsületes útra akart lépni ezért Janka le is lépett egy gazdag férfival.
Aztán nézzük Márkot aki ugye pénzt szerzett és mindjárt felfigyelt az iskola legcsinosabb lánya és majdnem össze is jöttek.
Aztán nézzük Mira barátnőjét Oszit aki szintén egy olyan férfi után ment a 7. részben aki anyagi javakkal lehetőségekkel kecsegtette.
Mennyire jellemző hogy sok ilyen nő van aki anyagi javak miatt keres párt magának ahelyett hogy inkább ő teremtenné meg ezeket a javakat és esetleg dolgozna érte inkább
Hiszen a tv műsorok, filmek, sorozatok köztudottan a valóságot mutatják be. Nekem sem véletlen Superman a kedvencem
2018. nov. 2. 11:33
2/24 anonim válasza:
Minden nap van egy ilyen kerdes. Mieeeert? Attol mert par hozzad hasonlo szerencsetlen teged igazol, meg nem leszel a nok szemebe jobb, csak rosszabb, konyorgom. Oh milyen borzalmas ez a tarsadalom, csunya, gonosz nok amiert nem akarnak egy eletkeptelennel lenni. Milyen szomoru.
2018. nov. 2. 11:45
3/24 anonim válasza:
Te elhiszed amit a tv ben látsz ? A nők többsége nem ilyen ! 😀
2018. nov. 2. 11:50
4/24 anonim válasza:
Ha van benne olyan szereplő, aki nem bírja a proli, központozást és szövegalkotási alapszabályokat nem ismerő, általánosító embereket, akkor teljesen reális.
2018. nov. 2. 11:50
5/24 anonim válasza:
Ezeket a műsorokat azzal a szándékkal csinálják, hogy provokálják a társadalmat, mert tudják, hogy így tehetnek szert nézettségre.
2018. nov. 2. 11:51
6/24 anonim válasza:
Én kb akkor hagytam abba a sorozat nézését amikor Márk (aki amúgy nekem roppant ellenszenves) a maffia üzelmekből pénzt szerzett. Egyrészt ez annyira irreális nekem, másrészt pedig amit Márk képvisel onnantól, na azzal vegkepp nem tudtam azonosulni. Egy ronda gyerek akit addig mindenki lesz.art, hirtelen pénzt kap (ami csak úgy az ölébe hull), vesz egy drága autót es onnantól ő lesz a király? Fuck you!
2018. nov. 2. 11:52
7/24 anonim válasza:
Minden no kqurva. Ezt akartad hallani?
2018. nov. 2. 12:00
8/24 anonim válasza:
"mert nincs semmijük"
Lol. Te ritka ostoba vagy.
2018. nov. 2. 12:01
9/24 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen irni es foglamazni sorozatnezes helyett.
2018. nov. 2. 12:29
10/24 anonim válasza:
Teljesen. A nők mindig a (rövid távon) könnyebbnek, kényelmesebbnek tűnő utat választják, és csak addig tudhatod magad mellett, ameddig azt gondolja róla, ez épp te vagy. Ha valami miatt bukik, nagy sebességgel ér véget egy akár 20 évig lángoló szerelem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!