Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az alábbi bunyók mennyire...

Az alábbi bunyók mennyire reálisak?

Figyelt kérdés

A Banshee című sorozatból vannak ezek a verekedések, nem az a kérdés lényege hogy "ez ilyet tud, az meg olyan, akkor reális-e az ilyen harc" hanem hogy amiket csinálnak, ez megtörténhet a valóságban is ? Vagy ez már csak filmes hókusz pókusz ?

Ami nekem tetszik hogy nem igazán van benne az a tipikus ugró-pörgő rúgások, hanem inkább életszerűbbek a harcok.

https://www.youtube.com/watch?v=9Ok3h8E42Qs

https://www.youtube.com/watch?v=_eZ_e3aEBFg

https://www.youtube.com/watch?v=WQYRPuEPJOM

2016. aug. 20. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

a legjobbat kihagytad hood vs albino.

amúgy hood bunyói közel vannak a valóságoshoz,mert a lényeg az ő stílusában nem a technika,vagy a kivitel,hanem az agresszív kezdeményezés a végsőkig kitartás és a totális gátlástalanság,vagyis mentálisan rohadt erős.

proctor csing csung szerű bunyója már távolabb van a valóságostól.

ettől függetlenül a filmtörténet legjobb bunyói ebben a sorozatban vannak.

2016. aug. 20. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam mert szerinzem az alap hogy reàlis :)

Lazàn eltudom képzelni hogy ilyenek lejàtszódhatnak a valósàgban is.

Amúgy Hood tényleg ilyen, bàr szerintem a teknikàja se rossz annyira, szépen üt, rúgni kevésbé tud màr tényleg. Proctor a bàbún gyakorkàsàval, meg néha az ütései is csing csungosak, de nem viszi annyira túlzàsba, azért nem rúg pőrgőket stb. Ő inkàbb kegyetlen.

2016. aug. 20. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Amúgy meglepődtem hogy ilyen komoly csàvó garcművészkedik.

Bàr tudod hogy ő is durva 3 embert vert agyon kalapàccsal 19 évesen.

2016. aug. 20. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:

A harmadik az teljesen megtörténhet, tipikus nem tudom hogy kell bánni a pisztollyal de emberkedem vele fajta történet.

A másodiknál nem teljesen értettem hogy 19 ember miért f*sik be kettőtől, de nyilván történeti oka van, csak nem ismerem a filmet.

Az elsőben is oké minden, kivéve hogy minden földrekerülésnél egyszerre állnak föl, mint a pankrációban:D

De igen, alapvetően reális. A Bruce Lee filmeknél mindenképpen valósághűbb:D

2016. aug. 21. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt bírom az ilyen "reális" jelenetekben, hogy annyit kapnak a bunyóban, hogy egy hétig nem kelnének fel, ennek ellenére mindig felállnak, és újra kezdik. :D
2016. aug. 21. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ezek nem hétköznapi ember legyen ennyi elég :)

Azért nem támadtak mert Proctor a város nagy maffiája, nem jó vele újat húzni.

2016. aug. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!