Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire lúzer lennék? Nincs kiút?
Most 26 éves vagyok, nagyon későn érő típus. 20-22 éves koromig nagyon gázul néztem ki. 173 cm vagyok, régen voltam vagy 55 kg, most vagyok 68-70. Jobban öltözöködök, szakáll minden okés.
Viszont kimondom ugyanolyan ba***sz vagyok. Ez van.
Az életben nem, csak a csajozásban. Egy elég jó munkahelyen dolgozok, ahol van hogy nagy a hajtás, de elég nagy a respectje. Pénzügyi szféra, csak vállalkozókkal cégekkel dolgozunk. Sportolok, focizok, nem is vagyok béna benne, elvileg ez is bejön a csajoknak.
Eddig is gondoltam már rá, hogy valami nagy gáz van velem. De volt pár hete egy esti nevezzük bulinak. Ahol volt egy nagyobb társaság, és ott volt egy barátom sok csaj és sok csávó. Bepróbálkoztam egy csajnál az offolt, én meg beszóltam neki. Majd mi csávók külön beszéltünk erről hogy mégis mi a baj? És mondta az egyik gyerek (ő egyedül nem volt szingli ott), hogy nem érti hogy miért nincs csajom, sokkal jobban nézek ki mint ő, nagyon nyitott vagyok, egy idegen társaságban is, jó fej is, meg humoros. Az volt negativum, hogy talán mindent őszintén és nyiltan mondok ki.
Fent vagyok társkeresőkön, sok egyezésem van, randiig mégsem jutok el. Sajnos ha csúnya a nő akkor alapból azt mondom vagy szex vagy semmi, ha semmi akkor kiverem. Többet nem ér. Ha jó csaj akkor meg fűzöm egy ideig, aztán abbamarad a sztori, biztos degenerált vagyok vagy mit tudom én.
Viszont a munkában meg hogy hogy nem? Nagyon "nagy" emberekkel is beszélek sokszor és nincs rám panasz, kaptam is már jó dicséreteket hogy milyen jól tájékoztatom az ügyfeleket, nagyon érthetően és kedvesen beszélek. A magán életben meg egy nulla vagyok.
Viszont ez sem igaz, mert van egy jó baráti társaságom, és nagyon bírnak, könnyen beilleszkedek, mondjuk a foci sokszor közös téma, na meg a hülyülés. Nőkkel lehet nincs így, haver mondta hogy én egyből dugni akarok, ami nem igaz, csak mit beszéljek egy nővel nyilván azt hozom fel, mert az közös érdeklődési kör. Most ha csak így ülünk, vagy messengeren is egyből kifogy a téma.
Szerintem nem alakult ki bennem ez a "csajozás".
Amikor volt nőm, mindig a csaj nézett ki engem magának. Nem az hogy nyitni nem tudok, hanem tovább vinni a dolgot.
Valóban későn érő vagy, ez lehet a fő gond. Régebben én sem tudtam sokmindenről beszélni nőkkel, ráadásul én kezdeményezni sem igazán tudok, visszahúzódó vagyok. Azt sem tudtam mit keresek egy nőben, szerintem te sem tudod, csak szeretnél egy barátnőt.
Aztán láss csodát mióta pontosan tudom milyen nővel tudnék összejönni, azóta ha bejön valaki, vele jól el tudok beszélgetni. Aki nem jön be azzal továbbra sem megy a kommunikáció, érdeklődés hiányában :D
Viszont sajnos az utóbbi időben mindig volt valami a jelöltekkel, vagy volt valakije, vagy elköltözött, vagy nagyon messzi voltunk egymástól, vagy nem tudta mit akar... Szóval én is egyedül jelenleg... De szerintem szerencse is kell ehez hogy összegyere valakivel, szerintem nem állsz tőle messze!
Nem tudom abban mi olyan hihetetlen, ha valaki most egyelőre nem akar pasit magának.
Szerintem egy kicsit vegyél vissza a stílusodból. Plusz, ha más közös érdeklődési köröd nincs egy nővel csak a dugás, akkor az meg eleve baj. A nők (a párkapcsolati szándékúak) megérzik a nyálcsorgatást és nem fognak leállni egy kanos gyurival, aki minden bulát meghúzna, a lényeg, hogy lyuk legyen rajta! Irántuk kell érdeklődőnek lenni, ezt meg csak úgy lehet ha nagyon koncentrálsz az adott nőre.
"te se örülnél neki kérdező, ha te egyáltalán nem érdekelnéd az adott nőt, hanem csak a péniszedet és csak a szexet akarna"
Ebben mondjuk én nem lennék biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!