Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon kisfiús arcú pasi mit tehet azért, hogy a nők észrevegyék, férfinak nézzék?
Pont a szakállnövesztst akartam javasolni. Bár az én párom pl. avval együtt is rettentő fiatalnak néz ki. De ez miért baj? Sok ilyen pasi elkel, taln eddig nem volt szerencséd, de ez nem jelent semmit.
Milyen az a jó frizura? Általában a rövidre nyírt haj férfias a nők szemében. Na, nem a kuglifejre gondolok, hanem a katonás, kockára nyírt haj. Igaz, gyakran kell igazítani.
Mondjuk kezdésnek változtathatnál a hozzáállásodon és gondolkozhatnál férfi módjára.
Vagy százszor elmondom ezen az oldalon, hogy nem a külső a legfontosabb dolog. Szerepet játszik, de szerencsére vannak olyan lányok, akiknek inkább a belső a lényeg.
Én ismerkedésre semiképpen nem szoktam ajánlani az internetet, mert láttam nem egyszer hogy valaki azt írta rá válaszul, hogy "hát írjá rá facebookon".
Ilyen esetekre inkább mozdulj ki és járj társas programokra, ahol több ember előfordul.
Az, hogy szemezget veled egy lány vagy nem, sok mindentől függ, főképpen azt jeletheti, hogy felkeltetted az érdeklődését külsőleg.
Ha viszont nincs így és azt látod, hogy nem szemez is oda lehet menni. A legrosszabb, ami történhet, hogy elhajt. De legalább azzal a gondolattal állsz tovább, hogy te mindent megtettél.
Sokszor láttam már olyat, hogy csúnyábbnál-csúnyább srácok és lányok találnak párt maguknak. Tudod miért?
Mert nem foglalkoznak azzal, hogy "mi lesz ha nem" hanem élvezik egymás társaságát, hiszen ez minden ismerkedés alapja, hogy élvezd a másik társaságát.
Szokjál rá a cigire, kezdj el keményen piálni. 2-3 év és garantáltan férfi arcod lesz.
Igmar Bergmann mondta: Hogy a színész mire összeiszik magának egy jó arcot tönkremegy a memóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!