Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő felejtős?
Figyelt kérdés
Volt egy randi múlt héten, jól sikerült. Ma rámírt lemondta a 2. randit és közölte hogy elbizonytalanodott mert az egyik barátnője (akivel nem ismerjük egymást) óva inti tőlem mert nem akarja hogy sérüljön. Én erre visszaírtam hogy akkor hagyjuk az egészet. Jól tettem? Ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetben?2018. okt. 29. 17:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Akkor per-pillanat bejöttél neki, utána végig gondolta és rájött, hogy mégsem te vagy az igazi. A barátnőjére fogta, hogy ne rá haragudj.
2/6 anonim válasza:
Ha valaki ilyen idióta, akkor ja, jobban jársz nélküle. Tipikusan az ilyenek szokták meggondolni magukat pát hét múlva...
3/6 anonim válasza:
Én azért talonban tartottam volna még, de így se rossz
4/6 anonim válasza:
Ez egy hülye pitsa, felejtsd el. :D
5/6 anonim válasza:
Nem tetted jól. Semmit sem írtam volna neki vissza.
6/6 anonim válasza:
Szerintem jól tetted te is és ő is, hogy megmondta (igaz valami olcsó kifogással), hogy nem érdekled. Húzhatta volna az agyad amíg nem talál egy jobbat de azzal egyikőtök sem járt volna jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!