Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzervatívabb beállítottságú huszonévesként érdemes vajon próbát tenni a Tinderrel?
Konzervatívon most nem azt az elfajult változatát, "asszony helye a konyhában van" mentalitást értem, inkább erős távolságtartást és kritikát ettől a minket körülvevő fogyasztói társadalomtól és a folytonos törtetéstől meg online léttől. Illetve egy olyan fajta becsületességet és őszinteséget, ami amúgy sokszor nem az érvényesülés legcélravezetőbb módja.
Végzéshez közeledő, 24 éves mérnökhallgatóként az egyetemen, vagy a leendő munkahelyemen nincs, ill. valószínűleg nem lesz nagy "kínálat" - a buliba járásból pedig már úgy érzem, kinőttem (valójában az élőzenét, koncerteket leszámítva soha nem is szerettem különösebben, és azt sem célzottan ismerkedés céllal). Hobbim van ugyan, de egyrészt egyedül végzett jellegű, másrészt nem hogy ellenkező nemű, leginkább semmilyen kortársam sem nagyon foglalkozik ilyesmivel - úgyhogy ilyen téren az is kilőve. Persze némi normális közösségi életem azért van, de az bejáratott társasággal.
Múltkor pont egy ilyen baráti összejövetelen jött elő a téma, és egyikük ajánlotta, hogy minden elvi távolságtartásom ellenére egy próbát tegyek vele, "mit veszíthetek" alapon. Nekem azért vannak kétségeim felőle, hogy komoly kapcsolatra alkalmas partnert mennyire lehet ott találni. Vagy pl. nem érezném őszintének magammal szemben sem, ha írnék egy tipikus semmitmondó, de figyelemfelkeltő marketing jellegű bemutatkozást, amivel épp csak az a baj, hogy nem én vagyok.. :D De vajon őszinte megjelenésre mennyire van ott igény, mik a tapasztalatok?
Én csak ajánlani tudom a TINDER-t. Akik már hallottak róla elég megoszló a véleményük. A TINDER egy eszköz. Eszköz ahhoz, hogy az arcod, alkatod, "kinézeted" és pár információ alapján, ha szimpatikus vagy, akkor tudja jelezni a másik oldal. Amennyiben ez kölcsönös el lehet kezdeni beszélgetni (megbeszélni egy személyes találkozót). Vagyis kölcsönös tetszés, keresés fotók alapján. A TINDER feladata itt bezárul. Nem alkalmas a másik megismerésére! Olyan mintha mennél az utcán és a szembejövö férfiak feje felett megjelenne egy szöveg, hogy szimpatikus vagy és úgy szintén. Aztán leszólít a férfi és kezdődhet az ismerkedés. Ez a rész van áthidalva. És még egy csomó opció mint pl.:kor, hely szerinti szűrés. A saját és barátok tapasztalatai alapján minden végkimenetel lehetséges. A nőknek előnyös, hiszen jelezheted, hog valaki tetszik, de ha ez nem kölcsönös akkor a másik fél nem fog tudni róla. (Kivéve ha TINDER GOLD-od van :) Vannak akik házasodtak a TINDER keresésből. Annak a valószínűsége, hogy találsz egy férfit akivel komoly kapcsolatod lesz ugyan annyi mint bárhol máshol. Mert a férfiak gandolkodásmódjukat tekintve itt is normál eloszlást mutat. Sokak számár a buktató ott van, hogy akarva akaratlanul olyan képeket rak fel mindenki ami az előnyösebb oldalát mutatja. A másik oldal a fotók és az emberi természetünkből adódóan idealizál. Mikor eljön a személyes randi akkor szembesülünk néhány külső jellemzővel ami nem tetszik. Összefoglalva a TINDER-re fogják sokan, hogy nem működik, mert a személyes randin a valóság máshogy fest. Ez nem jelenti, hogy a TINDER nem működik csak azt, hogy rosszul használtad.
Én jártam úgy, hogy valaki egy arc fotóról megtetszett (nekem is csak egy fotó volt fenn), de kértem még képet és a többi után még jobban tetszett. A személyes randin szembesültem a valósággal, ami nem derült ki a küldött fotókból. De adtam neki egy esélyt és a kölcsönös szimpátiából szerelem lett.
Nőként azzal fogsz szembesülni, ha próbálkozol: kiírod, hogy csak alkalmi (egyészakás kalandot) keresel.
Szerinted, hány férfi fog LIKE-olni? (ha jól nézel ki) Majdnem mind még az is aki tartósat keres, mert egy numera sosem árthat.
Kiírod, hogy csak és kizárólag tartós, komoly kapcsolatot keresel és ezt nyomatákosítod is.
A jelentkezők száma meg fog csappanni.
Férfiaknál fordítva.
De ezek abból adódnak, hogy mint férfi és nő különbözünk.
Én csak ajánlani tudom, hogy TINDER-ezz, randizz és a sok randiból egy be fog jönni akár egy életre(de ez már a két félen múlik). Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!