Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek kizáró ok ismerkedésnél ha a férfi boncmester?

Figyelt kérdés
25F vagyok sportos magas, az arcomra se kaptam még ronda szavakat de amint a lányok megtudják a munkámat kb. menekülnek :D

2018. okt. 28. 12:58
1 2
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem kizáró ok. Egyrést vannak fontosabb dolgok az ismerkedéskor, (szimpátia, nyitottság, stb.) másrészt jelenleg úgy érzem amúgy sem nagyon ráz meg a tény.
2018. okt. 28. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
wwwwoooaaa! nem.
2018. okt. 29. 10:17
 14/18 3.14159265357989 ***** válasza:
51%

Hát, mondjuk patológusnak jobban örülnék, a boncmester (ha jól tudom) nem végzett orvosit (és PhD se kell hozzá), azt lehet OKJ-n is végezni, illetve elvileg orvosi felügyelettel boncol. De önmagában az, hogy valaki halottakkal dolgozik, nem zavarna (mondjuk azért a sírásó, balzsamozó, temetkezési vállalkozó munkakörök szerintem kevéssé érdekesek).

Őszintén megértem amúgy, hogy valakinek ez kizáró ok, és menekülne, azért ez nem mindennapi. :D Engem nem rémisztene meg, ha minden jól megy, én meg emberi (és állati) agyakkal fogok foglalkozni, de persze ez is kiveri sokaknál a biztosítékot. Nálam pl nyilván nem. :)

2018. okt. 30. 13:28
 15/18 3.14159265357989 ***** válasza:
(lemaradt, lány vagyok, nyilván azért is válaszoltam a kérdésre. illetve, hogy azért szerintem több férfi bírja az ilyeneket,mint nő, nagyon sok az olyan lány, aki ebbe így nem merne belegondolni, hogy kb a halál közvetlen közele lengené be az életét így. meg nagyon sok a kényes lány (más dolgokban én is az vagyok :D), és még ha kezet is mos az illető, azért eszükbe jut, hogy mit csinált előtte az illető. persze tudom, meg ők is tudják, hogy gumikesztyű, fertőtlenítés, na de mégis, nem mindenkinek erős a gyomra :D)
2018. okt. 30. 13:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Jaaaa, aki nem végez orvosit az nem ember és elzavarják a lányok valamint nem ér fel egy olyan emberrel aki lediplomazott, mindent értek köszi a te válaszodat is :)
2018. okt. 30. 14:43
 17/18 3.14159265357989 ***** válasza:
63%

Nem azt mondtam, hogy aki nem orvos, az nem ember. :D Én sem orvosnak tanulok.

Szerintem aránylag keveseknek igénye az, hogy legyen diplomás vagy orvos az illető, nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne, még a boncmesterséggel együtt sem. Oké, nyilván kizár bizonyos metszeteket (szándékos szóvicc) a lányok halmazából, de szerintem messze nem vészes az arány.

Egyébként én például mindenképpen olyan embert keresnék, aki végzett egyetemet, de ez kevéssé érdekes ebből a szempontból, a társadalomnak egy egész kis szeletét képviselem, és abszolút nem az az átlag, ahogy én ezt elképzelem. Nekem egy párkapcsolat főleg a szellemi kompatibilitásról, a hasonló intelligenciáról, érdeklődésről szólna, mintsem bármi másról. :) Ha valakinek nem speciálisan ez az elképzelése és igénye (tudom, ez nem általános), akkor szerintem nem okoz gondot a másik végzettsége, amennyiben az normális, tisztességes munka (persze ott vannak még az aranyásók, nekik nem mindegy, de ugye feltesszük, hogy nem ilyen hölgyet szeretnél magad mellé, szóval ők lényegtelenek ebből a szempontból).

2018. okt. 31. 00:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Na,tökéletesen elmagyaraztád ezt. :) ment a zöld pacsi. :)
2018. okt. 31. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!