Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves vagyok és eddig sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves vagyok és eddig sem csók, sem ölelés de még kézfogás se volt lánnyal, van esélyem még?

Figyelt kérdés
Tehát azt szó szerint kell érteni, amit a címben írtam, nőkkel még semmilyen kapcsolatom, kontaktusom nem volt, pedig már 30 éve rohadok itt a földön. Kinézetemmel sincs baj állítólag mások szerint, és nem a csúnya-gyerek-is-szép család mondta, hanem mások, haverok. Amugy csendes, zárkózott, gamer típus vagyok, gondolom ez is közrejátszott, viszont van ilyen hasonló haverom, és őneki van csaja. Nekem meg semmi se jött össze...

2018. okt. 25. 00:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

Oké, hogy gamer típus, de E (interact) gombot nyomsz, ha nőt látsz?

32/f

2018. okt. 25. 00:33
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Azt is tedd hozzá hogy 30 éve várod a sült csirkét, hogy bekopogtasson az ajtódon, miközben Lan partyt tartasz a többi kockával.
2018. okt. 25. 00:34
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

"pedig már 30 éve rohadok itt a földön."

Itt agyban vannak nagy bajok. Te eddig mit tettél azért, hogy kapcsolatba kerülj egy nővel? A monitor mögül nem fog az öledbe pottyanni a leendő feleséged.

2018. okt. 25. 00:59
 4/12 A kérdező kommentje:
jogos, a kérdés, nem nagyon tettem semmit, mert a folytonos bent ülés tartózkodóvá tett, tartok, félek az emberektől... Volt már olyan, hogy 1 hónapig ki se mentem a házból...
2018. okt. 25. 02:47
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Itt azért komoly lelki gondjaid is lehetnek. Nincsenek haverjaid akik nem gamerek? Akikkel kitudnál mozdulni?

Én párom is gamer típus. Viszont elég nyitott személyiség. Van önbizalma. Mindig is eljàrt a haverjaival iszogatni és bulizni. Elöttem is volt már pá barátnöje. Szóval nem indok a gamerség arra hogy ne lehessen párkapcsolata és rendes élete.

2018. okt. 25. 03:40
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Online játékok által spec. tök jól lehet ismerkedni. Ott se megy?
2018. okt. 25. 07:07
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól néznél ki akkor letámadnának a nők úgy is ha te semmit nem tennél az ügy érdekében ! Milyen magas vagy ? Testalkat ?
2018. okt. 25. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog álmaid nője a azobádba bekopogtatni gémelés közben.

Mozdulj ki a komfortzónádból, ismerkedj, beszélgess nőkkel.

2018. okt. 25. 12:56
 9/12 A kérdező kommentje:

5-ös és 6-os: csak online haverok vannak

7-es: magasság: 180 cm, 80 kg, nem vagyok szálkás, de duci se

8-as: abszolút igaz!

2018. okt. 25. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem indok a játék erre. Én sohasem vittem túlzásba a játékot mégsincs párom.

Nálam ez tudatos, mivel zárkózott, szorongó és gátlásos vagyok. Amolyan magányos típus vagyok, sohasem voltak barátaim sem, nemhogy párkapcsolatom. Igazi antiszoc vagyok.

2018. okt. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!