Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes v csak érdeklődik?
Általában úgy szólít h "hölgyemény", s mikor legutóbb találkoztunk, akkor köszönésnél is belerakta a "hölgyemény" szót. S egyszer csak megfogott és magához rántva megölelt de nem durván, közben ezt jelentette ki: "na gyere hölgyemény"
Mikor el akartam menni akkor nem engedett el hanem gyengéden vissza húzott az ölelésébe. Ölelés közben meg néha a hajam s az arcom cirógatta, néha meg a fejét az enyimhez érintette s néha a homlokunkat egymáshoz érintettük. Indulás előtt magához ölelt jó szorosan :3 Mikor mentünk hazafele akkor kapásból belém karolt s akkor is a fejünket néha egymáshoz érintettük.
Ő 22srác
Jómagam meg 19lány
Jó, de akkor már inkább valami olyasmi, ha valaki így akar jópofizni, hogy : "Kézcsók hölgyem! "Kezit csókolom hölgyem!" Megfelelő hangsúllyal, hanglejtéssel.
Hölgyeményt hallottam már használni, de elég tárgyiasan hat és inkább akkor tudom elképzelni, ha csak valakikkel beszélek egy nőről és így nevezem meg. Ugyanúgy, mint a "leányzó", vagy a "lány" szó.
Mindenesetre hajrá!
#3-as: neked is hajrá majd mond h mi volt :D ment a zökd pacsi
#4-es: köszi igyekszem :D neked is ment a zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!