Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátként aggódik, érdeklődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátként aggódik, érdeklődik vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
Egy hónapig találkozgattam egy csajjal, kb. tízszer. Utolsó előtti találkozásunkkor bedobta a "legyünk barátok" dumát. Mondtam neki, felejtse el. Másnap mire hazaértem a munkából, ott volt nálam. Nem buktam ki rá, de nagyon szar hangulatom volt, és pesszimistán beszélgettem vele, hogy szar az élet stb. Másnap találkozni akartam vele hogy mondjam neki pápá van, de annyi ideig készülődött hogy ideges lettem és írtam neki sms-t hogy tűnjön az életemből és elmentem a háza elől. Rá egy hétre hívott, aztán mikor nem ért el a barátomat hívta akivel egy helyen lakunk és kérdezősködött hogy mi van velem, és úgysem akarok vele beszélni úgyhogy puszil meg ilyesmi. Milyen következtetést lehet ebből levonni? Előre is köszi
2009. jún. 2. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem szerelmes beléd... Csak nemtudom, nem meri kimondani.. van ilyen :)

18/L

2009. jún. 2. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tul ramenos voltal es megijedt, tul gyors volt neki a tempo - a turelmetlen reakciodbol kovetkeztetek erre. Szerintem nem igazan tudja hova tegyen, nem akarja hogy megszakadjon a kapcsolat de meg nem dontotte el mit akar toled! Adj neki idot, ne kapd fel a vizet olyan hamar:)
2009. jún. 2. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy nő nem azért lesz szerelmes beléd mert szép a szemed, vagy mert jó a tested. Hanem azért mert kedves vagy vele, kitartó, megértő, nem írsz olyanokat hogy tűnjön el az életedből... még akkor se ha éppen dühös vagy rá. Nagyon kell vigyázni hogyan mondasz meg valakinek valamit (ez nem csak a nőkre igaz)

Az hogy érdekli mi van veled, azt jelenti hogy jószívű, és szeretne veled kapcsolatban maradni. Ha vonzódott hozzád, ezt vissza lehet szerezni, de ez csak rajtad múlik, hogyan közelítesz hozzá.

Az írásodból ítélve sajnos azt kell mondjam, nem csak ezzel a lánnyal fogsz így járni, ha nem vagy türelmesebb. Nyilván van akivel nem szabad foglalkozni, de aki rendes veled és nem viselkedik direkt bántóan, arra nem kell megsértődni.

Szóval csak annyit tudok neked tanácsolni, ha elfogadod, hogy legyél türelmesebb és ne sértődj meg.

Egyébként én legjobban olyan pasiba tudok beleszeretni, akivel barátok vagyunk.

30N

2009. jún. 2. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!