Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a nézet, hogy egy igazi férfi az egyedül él?
Természetesen a szingli férfiakra gondolok. Sokan mondják, hogy aki a szüleivel él, az egy lúzer, egy "mamahoteles" lúzer. Holott rengeteget lehet spórolni a mamahotellel. Lássuk be, nem mindenki született olyan szerencsésnek, hogy megdobják a szülei egy budapest-belvárosi lakással, vagy megörökölje valahonnan. Ezeknek 120 ezer + rezsit kell fizetni egy garzonért ha külön akar költözni a szüleitől, ami minden hónapban ilyen ~150 ezer forint tiszta költség. Sokaknak ennyi a havi fizetése még Budapesten is, bizony-bizony sok ilyet ismerek. A másik lehetőség, hogy lakótárs, vagy szobatárs. Ezt is két különböző dolog, tehát a szobatárs az nyomor, ott nem lehet magánéleted, meg semmid, az még a mamahotelnél is rosszabb (szerintem). Ha lakótárssal laksz az meg szinte olyan mint a mamahotel, csak nem a szüleiddel laksz egy fedél alatt, hanem valamilyen idegennel/idegenekkel, és egy szobát bérelni is már 80 ezer + 1/2 rezsi, azaz majdnem 100 ezer az is havonta.
A legtöbb nő mégis azt mondja, hogy ha már nem örökölt lakást az a szerencsétlen, akkor legalább egy saját albérletet tudjon felmutatni, hogy azért lehessen hova felmenni néha kettesben lenni, szeretkezni, úgy hogy ne zavarjanak más emberek, mert az úgy mégsem ugyanolyan.
Ti is elvárjátok egy pasitól, hogy egyedül éljen? Mamahoteles, lakótársas pasik kizárva? Egy igazi férfi az egyedül él?
Szerintem is provokál.
viszont:
"Ha otthon laksz a szüleiddel az meg havi 0 forint."
Tudod, én ezért utáltam meg a bátyámat. Lehet, hogy neked 0 forint, de nekik kell dolgozni azért, hogy te élvezd az életet.
Ő is ugyanezt csinálja, miközben az anyánk már plusz munkát vállal, hogy el tudja tartani a felnőtt kisfiút.
Van otthon, szüleinél élő férfirokonom, de ő szereti a szüleit és nem csak kiszolgálószemélyzetnek, és bankautomatának tartja őket. Neki van is barátnője. Viszont a te fajtádban zéró emberség van, ezért kerülnek a lányok, nem azért mert otthon laksz.
21-es
Én szívből sajnálom, hogy a bátyád rabszolgát csinál a szüleidből. Én nem csinálok belőlük bioszolgát, csak ingyen lakok náluk, 0 forintért, és nem, a rezsibe sem fizetek bele, mert nem szörnylla de frász az anyám, hogy a saját fiától pénzt kérjen az otthon lakhatásért.
Jelen jogszabályok szerint az önerő a hitel 20%-a minimum. Tehát, ha neked van 7,3 milliód, akkor vehetsz egy több, mint 30 milliós ingatlant. Maradjunk egy budapesti 20 milliós, 2 szobás panellakásnál, ami simán összehozható kisebb jövedelemmel is. Ennek havi törlesztője kb. 80-90 ezer Ft per hó. Természetesen, más feltételeknek is meg kell felelni, pl. állandó jövedelem stb.
Ennyit erről.
Macifül: 7,3 a lakás. Az önerőm 5 milla.
Nem érdekel, hogy Budán mennyi egy palota, nem ott élek, és nem ott dolgozok.
És pont ezért nem kell mamahoteles lúzer: eltartatod magad felnőtt ember létedre, és nincs egy fillér megtakarításod. Ugyanezt az életszínvonalat akarjátok élni a csajotok nyakán.
Szerencsére vannak normális, helyes férfiak, akik önfenntartók, és bőven tudunk válogatni. 😊
18-as, kérdező!
7 millával éppen 28 millás lakásra adnak hitelt. Ugyanis önerőnek 25% kell általában.
Kérdező:
"mert nem szörnylla de frász az anyám, hogy a saját fiától pénzt kérjen az otthon lakhatásért."
Nem az OTTHON LAKÁSÉRT, hanem az általad elhasznált KÖZÜZEMI DÍJAKÉRT.
Azt nem a jó édes anyádnak fizeted, hanem az ELMÜ-nek (EON-nak), gázszolgáltatónak, vízműnek.
Felért?
Az otthon lakásért bérleti díjat fizetnél a szüleidnek, az más téma lenne.
Eddig kulturáltan válaszoltam neked (#8, #13), de a folyamatos lenéző, okoskodó visszaütéseid még a legbékésebb válaszolóból is kihozzák a vérengző trollt.
Kapnál 6-7 milla önerővel is hitelt, ha pedig sikerülne egy olyan nőt találnod, aki elvisel téged és a "mindenkinél okosabb vagyok anyám kisszobájából" mentalitásodat (korábbi válaszaimban kifejtettem, hogy lehet találni párkapcsolatot akkor is, ha otthon élsz, olvass vissza), akkor már alsó ágon 10-12 milla önerőről beszélünk.
Ehhez viszont le kellene szállnod a magas lóról és nem smileyzgatva, pimaszkodva hozzáállni az élet kihívásaihoz, mert így minden értelmes nő messziről el fog kerülni.
""A kérdező kommentje:
7,3 milla önerővel tudod mikor adnak neked egyáltalán hitelt lakásra, annyival örülhetsz ha nem kergetnek meg a rendőrök Budapesten mert csöves vagy :D""
"csak ingyen lakok náluk, 0 forintért, és nem, a rezsibe sem fizetek bele,"
Életképtelen gyernőtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!