Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez a nézet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez a nézet, hogy egy igazi férfi az egyedül él?

Figyelt kérdés

Természetesen a szingli férfiakra gondolok. Sokan mondják, hogy aki a szüleivel él, az egy lúzer, egy "mamahoteles" lúzer. Holott rengeteget lehet spórolni a mamahotellel. Lássuk be, nem mindenki született olyan szerencsésnek, hogy megdobják a szülei egy budapest-belvárosi lakással, vagy megörökölje valahonnan. Ezeknek 120 ezer + rezsit kell fizetni egy garzonért ha külön akar költözni a szüleitől, ami minden hónapban ilyen ~150 ezer forint tiszta költség. Sokaknak ennyi a havi fizetése még Budapesten is, bizony-bizony sok ilyet ismerek. A másik lehetőség, hogy lakótárs, vagy szobatárs. Ezt is két különböző dolog, tehát a szobatárs az nyomor, ott nem lehet magánéleted, meg semmid, az még a mamahotelnél is rosszabb (szerintem). Ha lakótárssal laksz az meg szinte olyan mint a mamahotel, csak nem a szüleiddel laksz egy fedél alatt, hanem valamilyen idegennel/idegenekkel, és egy szobát bérelni is már 80 ezer + 1/2 rezsi, azaz majdnem 100 ezer az is havonta.

A legtöbb nő mégis azt mondja, hogy ha már nem örökölt lakást az a szerencsétlen, akkor legalább egy saját albérletet tudjon felmutatni, hogy azért lehessen hova felmenni néha kettesben lenni, szeretkezni, úgy hogy ne zavarjanak más emberek, mert az úgy mégsem ugyanolyan.

Ti is elvárjátok egy pasitól, hogy egyedül éljen? Mamahoteles, lakótársas pasik kizárva? Egy igazi férfi az egyedül él?

2018. okt. 24. 11:47
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#1-es WOW van 5 millió forintod? Gazdag vagy! Hozzám jössz feleségül? (ironikusan)

Budapesten az egy nagyobb bulira elég :D Egy lakás az 50 milliótól kezdődik, egy jobb környéken ott. De te aztán nagy vagy azzal az 5 millióddal :D

2018. okt. 24. 12:17
 12/33 anonim ***** válasza:
74%

Annyira igaz kérlek szépen amennyire én itt vagyok.. egyedül is élhetnék. De megvan mindenem, azért néha jó ha van társaság, legalább nem unatkozol.

Ha lenne egy párom, nyilván összeköltöznék vele ha úgy adódik a dolog..

2018. okt. 24. 12:22
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

Nem csak a jobb környékre lehet ám költözni. Budapesten vannak kerületek, ahol nincs nemidénbarnultinvázió és 20-25 milláért már kapsz lakást. Nem fog kacsalábon forogni, de lehet benne élni boldogan.

Na, találsz egy nőt, akinek szintén van 6 milliója, az 12 millió = meg is van a lakás fele, a többi mehet hitelből.

Előbbi hozzászólásomban írtam, hogy nem kizáró ok a mamahotel / lakótárs a párkapcsolat elindítására, de nem fogod tudni a végtelenségig csinálni.

De ha csak az 50 millás kecók elfogadhatóak számodra, akkor valóban nem túl jók a kilátásaid.

2018. okt. 24. 12:24
 14/33 anonim ***** válasza:
98%

Te jobb, ha nem atomfizikusozol, mert olyan sötét vagy, kérdező, hogy a negrócukor világít a szádban.

Ezzel a mondatoddal pedig mindent megmondtál lényegében:

" sok atomfizikus...

Annyit írtam, hogy egy külön lakás az havi 150 ezer forint tiszta kiadás. Ha otthon laksz a szüleiddel az meg havi 0 forint"

Hol nulla forint, ha a szüleiddel laksz, te agyalágyult? Víz, gáz, villany, és amit megzabálsz, az nem kerül pénzbe?

Na EZ a hozzáállás az ULTRAGÁZ.

2018. okt. 24. 12:26
 15/33 anonim ***** válasza:
97%

11-re: Gyökérkém, nem csak Bp. létezik. Agglomerációban már 14 milláért kapsz. (Vidéki városban meg talán már 12-ért is.)

(De te csak élj mamahotelban és bulizzál. Jó, hogy van a tenyered és az öt ujjad, vigyázz is rá, kb. ennyi lesz a párkapcsolatod:DDD

2018. okt. 24. 12:28
 16/33 anonim ***** válasza:
97%

1. Vagyok

Bocs, de inkább egyedül veszek egy kis lakást 7,3 millából, hitellel, 27 évesen.

Tudod, nem csak 50 ezret tudtam félretenni, nem minimálbért keresek. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy eddig támogattak, a saját rezsim és a kajám nem fedezte, amit leadtam havonta. De nem akarok 40 évesen is a nyakukon élni.

Ja, és jutott bulira, műkörömre, és egy robogóra is. 😂😂😂

Eszemben sincs a nyakamba venni egy ilyen óriás bébit. Ha gyereket akarok, szülök. Arra jár a CSOK. 😂😂😂

2018. okt. 24. 12:36
 17/33 anonim ***** válasza:
81%
30 éves koromig több-kevesebb kihagyással én is otthon éltem. Nagy családi hazban, az emeleten. Hiányzott már a nyugi, így féléve elkoltoztem albiba. Olcsó, jó lakás, én direkt minimál stílusban rendeztem be. Több pénz megmaradt otthon lakva, de nem hiányzik anyu kotnyelessége. Jobb egyedül. 30F
2018. okt. 24. 12:47
 18/33 A kérdező kommentje:
7,3 milla önerővel tudod mikor adnak neked egyáltalán hitelt lakásra, annyival örülhetsz ha nem kergetnek meg a rendőrök Budapesten mert csöves vagy :D
2018. okt. 24. 12:52
 19/33 anonim ***** válasza:
97%
Kerdezo: most ezzel a kerdessel megis mi a celod? Hogy elhitesd magaddal, hogy ez igy rendben van? Vagy, hogy a hozzad hasonlo sracok irkaljak, hogy igazad van nem kell elkoltozni otthonrol akinek igy nem kellesz az egy ri**nc aki csak a penzedre hajt? Hat nyugodtan beletorodhets akinek igy nem kellesz az csak szimplan realis gondolkozik.
2018. okt. 24. 12:56
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Na te kis troll most jelentem a provokatív kérdésed! Pápá
2018. okt. 24. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!