Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam a pici babámmal. Így már esélyem sem lesz egy új kapcsolatra? 19 éves vagyok, az exem visszautazott Nigériába. Azóta semmit nem tudok róla.

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 14:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Idővel könnyebb lesz. De most a babára koncentrálj, ne másik pasira.
2018. okt. 23. 15:43
 32/45 A kérdező kommentje:
Nyolc hónapos, de ez most nem lényeg .
2018. okt. 23. 15:44
 33/45 anonim ***** válasza:
86%

“Még húsz sem vagyok, és elfordulnak a férfiak.”

Tehát elhagyott a pasi, most szültél egy babát és téged csak az érdekel, hogy nem kellesz a pasiknak, és aggódsz hol találsz majd pótapát??? XD

2018. okt. 23. 15:44
 34/45 anonim ***** válasza:
79%
A gyerekkel kellene foglalkoznod, ha már örökbe nem adnád, nem pedig a pasizással.
2018. okt. 23. 15:45
 35/45 A kérdező kommentje:
A gyerekkel vagyok 0-24 ben.
2018. okt. 23. 15:47
 36/45 anonim válasza:
25%
A gyereket örökbe adod és minden gondod megoldodott.
2018. okt. 23. 15:50
 37/45 A kérdező kommentje:
Nem adom. Paraszt.
2018. okt. 23. 15:53
 38/45 anonim ***** válasza:
63%

Lol, senkinek sem tűnik fel hogy ez egy kamu kérdés, amit egy férfi írt ki, hogy gyalázza a magyar nőket, hogy négerekkel fajtalankodnak?

Tényleg az értelmileg leszakadt emberek kötnek ki gyik-en...

2018. okt. 23. 15:54
 39/45 anonim ***** válasza:
78%

A veledkorú fiúknál egy darabig nem hiszem, hogy szóba jöhetnél. Egyszerűen 19 évesen a legtöbb srácnak még a saját gyerek gondolata is korai, nemhogy másét nevelni. Szerintem most koncentrálj a babára, majd amint meg tudod tenni (akár levelezőn) folytasd a főiskolát, szerezz végzettséget, munkahelyet, állj a saját lábadra. Utána már szóba jöhet egy felnőtt kapcsolat, ahol az, hogy gyereked is van már kisebb probléma.

Gondolj bele, most még szinte gyerek vagy (valószínűleg lelkileg is, meg olyan státuszban élsz otthon). Ez nem lenne gond párkeresésnél, sokan vannak így. Viszont akik ilyen még szinte gyerek lányt keresnek párjuknak, azoknak nem jöhet szóba emellé egy saját nevelt gyerek is. Akinek viszont már nem akadály a baba, annak a gyerekstátuszod lehet kevésbé vonzó. Valahogy hozd ismét egyensúlyba magadat, hogy néhány év múlva csak szimplán egy vonzó, művelt, szingli nő legyél, aki, mivel egyszer hozott egy rossz döntést, emellett egy édes gyermek édesanyja is. A későbbiekre nézve pedig vond le a kapcsolat tanulságait, és lehetőleg ne sétálj bele még egyszer ezekbe a hibákba. (Meg másba se.)

2018. okt. 23. 16:10
 40/45 anonim ***** válasza:
70%
Nő vagyok, de, ha férfi lennék nekem sem kellenél ezek után.Egyértelműen felelőtlennek és éretlennek látnálak, valamint gusztusom sem lenne hozzád.A gyereket viszont sajnálom, ő az egyetlen aki nem tehet a kialakult helyzetről.
2018. okt. 23. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!