Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért játsszák az álszentet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játsszák az álszentet, de közben meg odavannak érte?

Figyelt kérdés
Nők azt szokták mondani,hogy nem a pénz, és nem az autó a lényeg.. pl egy párkeresésnél. Akkor mégis miért merül fel a kérdés,hogy milyen autód van és hogy hol dolgozol meg mennyit keresel? Utána már pár napra rá kiderül,hogy mégsem egymást keressük, holott ezelőtt jókat beszélgettünk..

2018. okt. 22. 20:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%

A férfiaknak miért a feszes seggű, oeckes csöcsű vékony csajok kellenek? Miért kérnek egyből fotót a neten, miért nem elég nekik ha egy nő lelke szép?

Ne állszentkedjünk már, mindenkinek a jobb kell. Csak te rinyálsz, mert savanyú a szőlő.

2018. okt. 22. 22:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hàt, én nem tudom, milyen körökben mozogsz, milyen csajokkal ismerkedsz, de én a ffiaktól csak azt szoktam megkérdezni, mivel foglalkoznak- azért, mert a napja egyharmadàt kíváncsi vagyok hogy, hol tölti, mi érdekelheti.

Urambocsà, milyen témàkról lehet vele csevegni- Mert mondjuk, egy asztalossal vagy irodalomtanàrral nagy eséllyel nem az űrhajózásról fogok beszélgetni (kivéve, ha ö is olyan beteg, mint én és ez érdekli)

Amúgy, legyek bunkó, de magasról teszek arra mennyit keres (amennyiben nem nekem kell eltartani, amire volt példa. Bizony, a ffiak közt is van, aki kihasználja a nôket)

Cserébe viszont elvárom, hogy ö se avatkozzon az én munka- és pénzügyeimbe. (erre is volt példa).

Komoly kapcsolat, együttêlés esetén pedig, két felnôtt ember nyilvàn közös döntéseket hoz. Együtt küzdenek, együtt épülnek minden téren.

2018. okt. 22. 23:25
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
Munkáját azért kérdem meg h tudjam mi az érdeklődési köre. Autót meg azért h milyen az ízlése milyen a kocsija áramvonalas vagy konzervatív
2018. okt. 23. 02:53
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
A tetteiket kell nézni nem ezt a hülye szépelgést amit itt előadnak, mert ezzel csak hülyítenek. Hülyítik a bétákat további erőforrásért, figyelemért, élősködésért. Dugni akkor is az alfákkal fognak. Érdekes még sose láttam gazdag, bunkó vállalkozót aki magányos.
2018. okt. 23. 09:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

amiért a férfiak is. állítólag nekik mindegy hogy néz ki a nő, csak legyen kedves, aranyos, fszom tudja.

a valóságban meg mégis azt látod, hogy a divatos, feltűnő, jó testű, szép hosszú hajú, szépen sminkelt stb nők után csorgatják a nyálukat. ja és persze az ágyban is legyen bevállalós, lehessen vele mindent csinálni.

ha a nők a pénzért tartják a férfiakat, akkor a férfiak szexuális segédeszközként a nőket.

persze mindez normális, intelligens embereknél nem így van, de ezt az itteniek legtöbbje lehet nem fogja megtapasztalni. :D

2018. okt. 23. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!