Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játsszák az álszentet, de közben meg odavannak érte?
A férfiaknak miért a feszes seggű, oeckes csöcsű vékony csajok kellenek? Miért kérnek egyből fotót a neten, miért nem elég nekik ha egy nő lelke szép?
Ne állszentkedjünk már, mindenkinek a jobb kell. Csak te rinyálsz, mert savanyú a szőlő.
Hàt, én nem tudom, milyen körökben mozogsz, milyen csajokkal ismerkedsz, de én a ffiaktól csak azt szoktam megkérdezni, mivel foglalkoznak- azért, mert a napja egyharmadàt kíváncsi vagyok hogy, hol tölti, mi érdekelheti.
Urambocsà, milyen témàkról lehet vele csevegni- Mert mondjuk, egy asztalossal vagy irodalomtanàrral nagy eséllyel nem az űrhajózásról fogok beszélgetni (kivéve, ha ö is olyan beteg, mint én és ez érdekli)
Amúgy, legyek bunkó, de magasról teszek arra mennyit keres (amennyiben nem nekem kell eltartani, amire volt példa. Bizony, a ffiak közt is van, aki kihasználja a nôket)
Cserébe viszont elvárom, hogy ö se avatkozzon az én munka- és pénzügyeimbe. (erre is volt példa).
Komoly kapcsolat, együttêlés esetén pedig, két felnôtt ember nyilvàn közös döntéseket hoz. Együtt küzdenek, együtt épülnek minden téren.
amiért a férfiak is. állítólag nekik mindegy hogy néz ki a nő, csak legyen kedves, aranyos, fszom tudja.
a valóságban meg mégis azt látod, hogy a divatos, feltűnő, jó testű, szép hosszú hajú, szépen sminkelt stb nők után csorgatják a nyálukat. ja és persze az ágyban is legyen bevállalós, lehessen vele mindent csinálni.
ha a nők a pénzért tartják a férfiakat, akkor a férfiak szexuális segédeszközként a nőket.
persze mindez normális, intelligens embereknél nem így van, de ezt az itteniek legtöbbje lehet nem fogja megtapasztalni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!