Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játsszák az álszentet, de közben meg odavannak érte?
Nos, kedves kérdező. Én sosem kérdeztem még meg senkitől, hogy van-e kocsija és ha igen, milyen.
Azt hogy mit dolgozik, természetesen, de azt nem, hogy mennyit keres és szerintem ilyen kérdést nemtől függetlenül bunkóság feltenni egy ismeretség kezdetén, és nem kötelező rá válaszolni sem.
Ámde!Egy férfi is ugyanúgy megkérdezi, mit dolgozom, tehát tudja nagyon jól, hogy nem arra vágyom, hogy eltartson. Te vissza szoktál kérdezni? Dolgoznak valahol azok a nők? Vagy akkora lúzer, hogy válaszolsz ilyen kérdésekre és megmondod, mennyi a fizetésed? DE most komolyan.....milyen szutyok nőkkel ismerkedsz te? És a normális nők miért is nem állnak szóba veled? Mi a baj veled?
En egy rosszabbnak szamito kornyeken lakom. A pasi, elso randi volt, egy citromsarga sportkocsival jott el hozzam.
Allandoan kiszaladgalt megnezni, hogy megvan-e meg a kocsija, mar a pokolba kivantam.
En vagyok az a no, akinek fogalma sincs az autokrol, ha megkerdezik milyen kocsi, akkor mittomen, sarga volt.
Egyszeruen nem erdekel.
Azt, hogy ki mennyit keres, meg nem lenne pofam megkerdezni.
Ha szimpatikus a fiu, akkor csak annyibol szamit, hogy ne nekem kelljen eltartanom ot, ha nem szimpatikus, akkor meg hiaba lesz jo allasa, nem erdekel.
Viszont, ha mar komolyra fordul a kapcsolat, akkor igenis szamit a Kozos! anyagi helyzetunk.
Gyereket nem lehet egy biztonsagi or fizetesre vallalni. En szegeny csaladbol szarmazom, nem akarom, hogy a gyerekem is ugyanezen menjen keresztul.
De hangsulyozom, odaig nem leszek senkiert, csak azert mert tele van penzzel. Az nem tesz vonzova!
A férfiakat mikor vonod már kérdőre, hogy miért birtokolnak sok milliós autókat és ées fizetéseket, top lakásokat, nevetségesek vagytok.
Csak azt ne mondd, hogy ők megdolgoznak érte.
14 és 15:
Vigyázzatok, mert a következő szöveg az lesz, hogy nem elég a nőknek semmi, már annyira önállóak és számítóak, hogy már a pénz sem nyűgözi le őket ... Nekik már semmi sem felel meg .... :D
14-es vagyok.
Igen, a legtobb nonek vannak igenyei.
De meg mindig azt mondom, hogy ha az a ferfi jo fej, egy hullamhosszon vagyunk, szexualisan izgat, es biztos vagyok benne, hogy o is vonzodik hozzam (nem csak egy vagyok a sok kozul, akiket vegig probalt, mert mindenaron akar valakit, hanem ENGEM akar)
akkor nagyon sok minden mas lenyegtelenne valik.
Csak ezt nagyon nehez feldolgozni a legtobb ferfinak, es nonek is ha mar itt tartunk. Nincs valasz arra kerdesre, hogy mi az ami miatt teged kellene, hogy valasszalak?
Es mellekesen, ezert sikeresek a playerek. Elerik, hogy a no kulonlegesnek erezze magat. Minden no hiu, es minden no azt akarja valahol, hogy a parja ot gondolja a legszebbnek ezen a vilagon. (tulzas, tudom!)
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy milyen körökben foroghattok, amiben ilyen történik. Pl. azért érdekes az Éjjel-Nappal Budapest is, mert nem tudom, vannak-e a valóságban olyan emberek, vagy csak karikatúra.
Minőségibb emberekkel kellene ismerkedni. És a minőséget nem a külső alapján megítélni. Vagy igen, de akkor nem kell csodálkozni.
Nekem egyetlen barátnőm van, aki nem dolgozik, de ő 2 hónapja szült. Mindenki más önellátó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!