Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik énemnek adjak igazat. Férfiak/nők ti, hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik viszont az egyik felem azt mondja, hogy nem is érdemes megpróbálnom ismerkednem vele mert kevés lennék hozzá és csak lebőgés lenne a vége.

A másik viszont azt mondja, hogy próbáljam meg mert nem is nézek ki annyira rosszul, volt már, hogy ennél a lánynál sokkal szebb kezdett velem ismerkedésbe nem titkolva, hogy bejövök neki, viszont én akkor is, most is tök gáznak/csúnyának érzem magam.

Szóval két tűz között vagyok, mit tehetnék?

2018. okt. 22. 17:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó, de miből gondolod, hogy neki elég volna ennyi?

Közös órám nincs vele, egy gyűlésen voltunk az egyetemen. Szoktam látni, mint látásbeli ismerősök köszönünk is egymásnak, de ennyi az egész.

Szerintem bármivel fordulnék hozzá egyből levágná, hogy nem unalomból beszélek vele, és úgy finoman elhajtana.

Nem tudom, annyira jó volna csajozgatni meg ismerkedni... csak hát én nem születtem olyannak, aki ezt megteheti simán, úgy, hogy nagy valószínűséggel meg is tetszem a kiszemeltnek. Így meg el fog telni az egész életem magányosan.

2018. okt. 22. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!